Uit broek gescheurd - Buik (190)


Ze is uit haar broek gescheurd. 'Ik krijg hem niet meer dicht', schrijft ze bij de foto's die ze gemaakt heeft. De rits is losgebroken en hangt half voor de schuldige: haar buikje past niet meer in de broek.

Ze eet en eet en haar buik zwelt en zwelt. Steeds groter en voller, maar tegelijkertijd ook steeds weker en zachter. Je ziet het hoe haar onderbuik onder haar shirtje vandaan piept. Uitgegroeid tot een formaat die om een grotere broek vraagt.

Flink hangen

Haar buik is vooral een flink eind gaan hangen. Wat een ontzettend flinke pens heeft ze gekregen. Al dat nieuwe vet heeft een mooi plekje gezocht. Haar navel staart vanuit die gezwollen buikmassa prachtig naar buiten. 

Als de krater bovenop een vulkaan. Hoe harder haar buik groeit, hoe verder haar navel naar voren komt. Je ziet ook wel hoe diep haar navel is geworden. Wat een vet en wat een volheid. Dit is genieten in optima forma.

Omhoogkruipen

Het mooiste is natuurlijk als ze een shirtje draagt dat langzaam omhoog kruipt. Dan piept haar buikje onder het shirtje uit. Haar onderbroek bolt weelderig van alles wat daaronder groeit. Hier zie je een meisje dat voller en voller wordt. En wat je hier vooral ziet: een meisje dat geniet!

Doe je ook mee?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

  1. Ze heeft een mooie buik, hoop dat ze nog dikker en vetter wordt.
    Het staat haar allemaal mooi en goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie buik. Doet me denken aan toen naveltruitjes in de mode waren. Wanneer wat minder slankere meiden zoiets aanhadden en ze moesten rekken zodat dat shirtje opkroop was te verleidelijk om niet te kijken.
    Gewoon de buik erover heen laten hangen zou ik zeggen tegen de meid in de foto.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)