100-kilogrens gepasseerd - Buik (189)

Ze is de 100 kilogrens net gepasseerd. Zo'n mooie mijlpaal. Vooral haar buikje is gegroeid. Ze hangt wat verder naar voren. Een buikje om heerlijk naar te kijken. 

En wat een verschil met eerst. De navel is een stuk dieper komen te liggen dan 10 kilo geleden. Net dat haar onderbuik nog iets meer naar beneden is komen hangen.

Strakke broek en shirt

Ik kreeg van deze prachtige dame ook een foto van haar in een strakke broek en shirt. Hier zie je haar van opzij. En profile. Haar billen wijzen als contragewichten naar achteren. 

Een beetje holle rug, wat haar buik nog boller maakt dan ze al is. Ze heeft echt een vol figuur gekregen. Een zandloper met een mollige bolling. Zo van opzij bolt haar buik mooi naar voren.


Opblazen

Zo mooi om naar te kijken. Dit is genieten geblazen. Je ziet hoe haar lichaam zich opblaast van de overdadige calorieën die haar bereiken. Een zak chips, chocola, chocomel en de frituur. Ze geniet ervan en dat laat haar lichaam aan iedereen zien.

Doe je ook mee?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)