Burgertrek - Moeder en dochter (21) - Slot

Ze gaan weer terug naar huis. Onderweg verwondert Sanne zich over hoe dik haar moeder wel niet is geworden. En dat haar moeder heel snel zin heeft in iets lekkers.

Burgertrek

Bij aankomst op Schiphol, verzucht haar moeder dat ze gigantische trek heeft. Ze komen langs de grote BurgerKing waarbij het water bij moeder Willeke in de mond loopt. Ze stopt: 'Kom laten we het er nog even lekker van nemen.' Ze zoekt een tafeltje om even rustig te gaan zitten, waarna ze aan Henk vraagt om wat lekkers te halen.

Ook Sanne merkt dat ze honger heeft gekregen. De lange reis waarbij er niet zoveel te eten was, eist zijn tol. 'Eigenlijk ben ik wel benieuwd of ze meer op kan dan ik', fluistert ze naar Henk. Ze is achter hem gaan staan. De rij is lang en ze voelt hoe haar buik hem aanraakt. Jeetje, er best wat buik bijgekomen, beseft ze. Haar shirt zit ook wel heel strak en ze voelt hoe er een reepje blote buik onder piept. Ook haar boezem is een flink stuk groter geworden.

Ze hebben teveel dienbladen bij zich om in 1 keer mee te nemen. Het lijkt wel of ze voor een weeshuis hebben ingekocht. De 3 grote supersized burgers voor haar moeder en 2 grote milkshakes voor hen allebei. De vele friet die erbij hoort en vergeet de grote cola niet. Allemaal natuurlijk royaal voorzien van saus. Een dieet zonder diet. Het sluit goed aan op het leventje in Turkije.

Sannes moeder valt hongerig op de hamburgers aan. De tweede gaat er ook snel in. Sanne zelf doet het iets langzamer aan. Ze probeert haar moeder bij te benen. Misschien heeft ze afgelopen week geoefend, ze merkt dat haar moeders maag toch echt wel wat meer kan verstouwen. Of doet haar moeder alsof. Ze weet het niet.

Of kijk. De laatste hamburger gaat een stuk trager. Sanne lijkt wel in te lopen op haar moeder Willeke. Hier zijn echt 2 geoefende eters aan het werk. Moeder en dochter lijken op elkaar. De buik die voor hun uit naar voren steekt, lijkt ook in vorm op elkaar. Hetzelfde figuur door dezelfde eetlust.

Nog een paar happen ze zijn allebei tegelijk klaar. Als ze zuchtend achterover leunen, voelt Sanne hoe haar shirtje verder omhoog kruipt. Haar halve buik is nu goed zichtbaar. Ze hoort hoe haar moeder een harde boer laat. Ze voelt zelf ook wel de neiging. De milkshakes zijn op. Nu nog wat cola. Het hakt er wel in.

Dan komt Henk dichter bij ze. 'Wie heeft er nog trek?' vraagt hij met ontdeugende oogjes. 'Ik heb nog iets voor jullie allebei.' Hij houdt 2 bakjes voor zich met daarin heerlijke kaashapjes. 'Kom op, nog even erbij.' Sanne opent het doosje. Ze ruikt de geur van de frituur. Ach waarom niet. Haar moeder hapt ook toe.

Nog voller en dikker lopen ze even later naar de auto. Sanne zit goed vol, merkt ze. Ze loopt een stuk trager dan eerst. Haar moeder waggelt echt, valt haar op. Hoeveel zouden ze eigenlijk wegen. Ze vermoedt dat haar moeder wel over die 100 heen komt. Hoe zou het met haar staan. Ze begint ook steeds meer te vermoeden dat het wel eens richting die 100 kan gaan.

In de auto voelt ze hoe vol ze is. Ze kijkt loom uit het raampje en geniet al soezend van de rit. Dat gevoel dat je echt lekker vol zit en zo loom voelt van al dat eten in je lijf. Sanne had nooit verwacht dat he zo lekker zou zijn. Haar moeder hoort ze zwaar ademen. Als ze kijkt, ziet ze dat ze in slaap is gevallen. Haar buik opgezwollen in het shirtje. Jeetje, wat een bol is dat geworden.

Ze schrikt ervan en voelt tegelijk die fascinatie. Hoe haar moeder van een gezondheidsfreak veranderd is in een dikke vrouw. En de schuldige kijkt ook af en toe verlekkerd naar haar. Hij ziet dan ook dat ze voller wordt en haar moeder achterna gaat. Het is ook mooi, beseft Sanne. Er rest haar niets anders te verlangen naar een man die op dikke vrouwen valt. Het voorbeeld is voor haar Henk. Wat een vent, wie weet kan ze hem delen met haar moeder. Wie weet...

Dit is het 21e en laatste deel van het vervolgverhaal Moeder en dochter.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)