Ochtend - Buik (186)

De zonnestralen van de ochtend schijnen naar binnen. Ze ligt naakt op het bed en het licht straalt over haar volle lichaam. Haar volle buik valt op het matras. Haar diepe navel wijst naar de lakens. Het was een heerlijke nacht.

Wat een buik heeft zij. Haar heupen en volle dijen laten zien dat ze een stevige vrouw is. Maar haar buik is werkelijk prachtig. Zacht en vol. Zo blijft haar plekje veilig bedekt door haar onderbuik. Enkel een geheimzinnig strookje wekt nieuwsgierigheid en begeerte op.

Warme zonnestralen

Haar volle borsten buitelen over elkaar heen. En dan begint haar buik. En overal plooien, diepe plooien. Een weldadig lichaam dat je hier ziet. En vooral een adembenemende buik. Ze daalt zo overtuigend omlaag vanaf haar boezem. De diepe navel als een krater van begeerte. Wat een volheid.

De zonnestralen strelen haar lichaam en roepen meteen de associatie op met dat beroemde schilderij van Rembrandt: de Danaƫ. In dat verhaal verleidt de oppergod Zeus deze prachtige vrouw door langs te komen in de vorm van gouden regen. Hier doet de zon het.

Morgenstimmung

Je ziet zo een tafereel voor je in de ochtend. De minnaar die zijn geliefde verleidt. Zijn vingers over haar buik naar beneden laten glijden, naar binnen laten kriebelen in die prachtige plooi. Hoe ze zich langzaam omdraait en haar benen spreidt.

En de rest...

Doe je ook mee?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

  1. Lekker om lepeltje lepeltje tegenaan te liggen. Met je armen om haar dikke buik, om haar stevig tegen je stijve pik te duwen

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)