In de rij - buik (185)


Een buik waar je altijd wel voor in de rij wil staan. Zoiets wil je toch tegenkomen bij de kassa? Ze staat hier zo heerlijk onbevangen. Waarschijnlijk heeft ze niet eens in de gaten dat haar shirtje niet haar hele buik meer bedekt.

Ze is veel te druk in de weer met haar aankoop. Buik inhouden zit er niet meer in bij haar. Ze laat haar gewoon over de broekband heen vallen. Geen ruimte meer in haar broek.

Ontgroeid

Haar buik is haar broek ontgroeid. Dan rest er niet veel anders dan haar gewoon te laten vieren en de vrijheid te geven die ze verdient.

In haar kontzak zit nog een mobieltje. Iets anders is met moeite in haar broekzak gepropt. Haar riem houdt haar broek omhoog, anders zou deze als bij een bouwvakker naar beneden zakken. Want je weet het misschien niet, maar broeken af als ze te klein zijn en niet als ze te groot zijn.

Hollands welvaren

Deze vrouw straalt weelde uit. Hollands welvaren. Hier kan geen geposeerde foto tegenop. Als je dit in het 'wild' aantreft, dan ben je er dagenlang opgewonden van.

Ze bestaan echt: vrouwen die hun vet bewust of onbewust aan iedereen laten zien. Je mag het zien dat ze van goed eten houden en daarmee goed vast te houden zijn. Heel veel om van te houden en van te genieten.

Doe je ook mee?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

  1. Ik. Wil deze vrouw bloot zien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze moet het toch gemerkt hebben bij het aantrekken van het shirt.
    Ben benieuwd of het opkruipt naar boven als ze beweegt

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil dat je trui omhoog kruipt

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik wil foto,s van vrouwen met blote konten en dikke blote konten

    BeantwoordenVerwijderen
  5. en van dikke moddervette vrouwen of meisjes met cup HH met foto

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)