Gootje - Buik (178)

Eindelijk weer een heerlijk hangbuikje met een heus gootje uit haar navel. De dame hangt een stukje voorover zodat hij nog wat verder gaat hangen. De onderkant van de buik valt zelfs een stukje buiten de foto. Zo sterk hangt ze.

Ook van deze buik is de navel adembenemend. Wat een heerlijk schattig holletje is het. Aan alle kanten welft het buikvet rond haar navel, zodat ze nog dieper wegvalt.

Gootje


Een heel lief gootje wijst vanuit de navel naar beneden wijst. Als ze onder de douche staat, zal hier het straaltje water naar beneden gaan.

Je hoeft weinig fantasie te hebben om te weten dat dit buikje heerlijk zoetjes heen en weer schudt. Bij elke beweging die ze maakt, zal haar buik lang nasidderen.

Flinke banden

Gedragen door de flinke banden over haar zij, valt haar buik werkelijk prachtig. Wat een enorme lovehandle zie je op deze foto. Haar arm er strak tegenaan, weet je dat je hier heerlijk meer kunt spelen.

Er begint al een smalle plooi te komen die haar buik in de breedte scheidt. Haar volle boezem weet het nog een beetje te verbergen, maar als je goed kijkt, dan weet je genoeg. Deze buik wordt alleen maar mooier als er nog meer kilo's tegenaan plakken...

Heeft jouw buik ook een gootje?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

  1. Wat een mooie verschijning zal deze dame deze zomer op het strand zijn! Haar buik spreekt zeer tot de verbeelding; Wat zou die mooi over de rand van een low waisted bikini heen hangen.
    Als een stuurloos schip op de zee zal haar navel heen en weer sidderen op dat overheerlijke omringende buikspek. Ik word er al opgewonden van als ik eraan denk! Mmmm...

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)