Groeispurt - Buik (177)


Ze heeft zich overeind gehesen en laat haar grote buik heerlijk vieren. Wat een pens heeft ze. Vorig jaar verzuchtte ze nog dat er weinig schot in zat. Het bleef steken bij 143 kilo. Maar opeens aan het eind van het jaar een groeispurt.

Zo staat ze hier nu met ruim 160 kilo aan gewicht. Ze heeft haar buik flink wat groter gegeten. De vakantie aan de Middellandse Zee hielp een beetje mee. Ze kwam met flink wat extra kilo's thuis. Nog meer om van te houden. En haar feeder helpt haar wel als ze aarzelt.

Buik in de breedte

Ze is vooral in de breedte gegroeid. En aan de linkerkant drukt haar buik iets zwaarder naar beneden. Linksdragend. Haar navel is een diepe oase. Een geheimzinnige diepte. Ontzettend breed is ze. Haar buik past niet eens meer op de foto.

Het lekkerste is het om je buik lekker los te laten, vindt ze. Dan voel je haar ook schudden en meedeinen met elke beweging die je maakt. Ze laat zich goed verwennen en geniet van iedere kilo die ze weer erbij verovert. Zo heeft ze een buik uit één stuk, geen plooi splitst haar buik.

Avontuur om te strelen

Als ze zit, komt ze steeds verder naar voren. Het zal niet zo lang meer duren. En ook een dikke buik is niet helemaal egaal rond. De heerlijke kleine ribbels en bobbels maken het tot een avontuur om te strelen en te masseren.

Jouw buik hier?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

  1. Ze heeft een mooie dikke buik, hoop dat ze zo door blijft gaan en haar gewicht verdubbeld.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. van wie is deze Buik een man of een vrouw

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)