Spectaculair - Buik (174)


Haar buik is zo groot dat ze niet meer op haar schoot past. Haar buik valt over haar dikke knieën heen. Ze valt zo mooi in 2 in het midden.

Ze heeft een zogenaamde verticale splitsing van haar buik. Bij deze vrouw is het vooral een extra accent om de diepe navel nog meer te benadrukken.

handen op 1 buik

Ze kijkt het over haar grote buik heen. Haar handen liggen bovenop haar buik. Je ziet alleen de topjes van haar vingers nog uit deze enorme buikmassa komen.

Haar buik valt in een enorme ronding naar buiten toe. Dat maakt het bijna tot een buik die zelfs over haar knieën hangt. Haar bovenbenen moeten een enorm gewicht dragen. Hier ligt wel een buik. Het begin en het einde van haar buik is zoek.

Buik tussen de benen

En toch krijgt een deel van haar buik het nog voor elkaar om tussen haar benen te vallen. Het maakt deze foto nog spannender. Wat een buik. Haar buik rimpelt lichtjes. Het is een buitengewoon spectaculaire buik om zo naar te kijken.

Ook een mooie buik?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)