Massief op haar zij - Buik (172)


Een buik die op haar zij rust, is hier vaker vertoond. Deze buik is uitzonderlijk groot en massief. Geen splitsing te bekennen. Ze valt buitengewoon mooi op het matras. Ligt er zelfs een heel klein stukje overheen.

Ze heeft haar broek nog aan tijdens dit schoonheidsslaapje. Haar buik is wel helemaal vrij. Haar borsten zijn zorgvuldig bedekt onder het bovenste gedeelte van de trui die ze aanheeft.

Zicht op bolle buik

Alle zicht op haar bolle buik. Hij is een beetje rood. Misschien is ze in korte tijd veel aangekomen waardoor haar huid nog een beetje geïrriteerd is. Ook zie je heel duidelijk de striemen van de snelle groei van haar massieve buik.

Overduidelijk is dit buikje het gevolg van een overheerlijke levensstijl die de eigenaresse zich nog niet zo lang geleden heeft aangemeten. De ronding is op het volmaakte af. Net als de stevigheid van deze heerlijke vetbal.

Geheimzinnige navel

En wat een buik. Haar navel prijkt er niet al te diep en geheimzinnig op. Net alsof haar buik nog niet zo zwaar is als ze nu is. De schijn bedriegt, de dunne reep waarmee haar navel zich laat zien aan de wereld, zegt genoeg. Hier is een volle buik.

Alles in je lichaam smeekt om deze overheerlijke buik te strelen, aan te raken en te beminnen. Het kan niet op. Deze buik verdient het om aan een weldadige buikmassage onderworpen te worden.

Jouw buik hier?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)