Gezichtspunten - Buik (171)


De spiegel blijft een fantastisch fenomeen. Net als de dikke vrouw die haar volle buik vasthoudt. Dat laatste is echt onweerstaanbaar. Met een spiegel krijg je als kijker alleen maar meer zicht.

De gezichtspunten van deeze foto lijken op elkaar, maar dat is zeker niet zo. Je kijkt in de spiegel op een klein stukje bil. Ze zit op haar knieƫn en onderbenen.

Handen vastgeklemd

Haar benen iets uit elkaar waardoor haar buik een eindje naar beneden valt. En dan houdt ze haar handen geklemd tussen haar bovenbenen en haar buik. Ze trekt haar buik iets omhoog.

Als je dan in de spiegel kijkt, valt ver hoe ver haar buik nog naar voren welft. Heel mooi om te zien. Net als dat je ziet hoe haar arm nog een eindje in de lovehandle langs haar zij drukt.

Bovenste plooi buik

Je ziet de diepe bovenste plooi van haar buik extra goed. Ze is echt voller dan je denkt als je haar wat meer van voren ziet. Haar navel krijgt zelfs heel andere accenten vanuit de verschillende gezichtspunten.

Dan is er nog die blik waarmee ze naar haar grote buik kijkt. Er spreekt verbazing in - ben ik dit - maar ook trots. Zoals haar lange haren bijna verhullend over een deel van haar bovenlichaam vallen, maken deze foto nog dubbelzinniger. In de spiegel kun je haar beter dan ooit zien.

Jouw buik hier?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)