Schoonheidsvlekje - Buik (170)


Ze leunt achterover, haar benen helemaal uit elkaar, haaks op de rest van haar lichaam. Haar volle buik valt in de diepte die vrijkomt. Net voordat de onderkant van haar buik de rand van de bank kan raken, waarop deze dame zit.

Haar borsten wijzen vol en trots omhoog. Daarvoor zorgt ook de strakke beha. Dan begint haar buik. Een grote volle buik met links en rechts diepe plooien. Het maakt 2 dikke lovehandles die over haar zij naar achteren gaan.

Plooien

Dit is genieten. Wat een foto. Je ziet net nog een stukje bovenarm van haar volle armen die naar achteren leunen. De kleine plooien die hier vallen. Haar bovenbuik vormt een brede schans naar beneden.

Maar het allermooiste is die ontzettend diepe navel die je hier zo mooi en opvallend ziet. Een dunne smalle diepe schacht naar het binnenste van haar buik.

Moedervlek

Wat een diepte en wat een prachige ronding valt er met het haar onderbuik. De kleine moedervlek onderin, is het schoonheidsvlekje dat deze buik extra begeerlijk maakt. Zoiets zie je niet vaak.

Ook een mooie buik?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)