Close-up - Buik (167)


Een closeup van een prachtige buik. Heel dichtbij. De navel komt heel dichtbij met alle kleine glooiingen. Een heus liefdesgaatje waarin je oog verdrinkt.

De lijnen van de buik op de bovenbenen vallen heel mooi. Diepe schaduwen vallen erop. Een buik van dichtbij waar je heel lang naar die kleine details kunt kijken.

Boven navel

Vlak boven de navel zie je nog een putje waar eens een navelpiercing doorheen gestoken zal zijn. Al is het best klein en valt bijna niet op.

De ronding aan de linkerkant is zo mooi. Deze buik bolt een beetje extra aan deze kant, zo lijkt het. Een extra volle ronding stuwt deze kant van de foto op.

De overkant

En wat aan de andere kant te zien is? Nog iets veel mooiers, de aanzet van een lovehandle. Ze begint veel lager, een zachte bolling die steeds voller wordt. Een beetje uithangt in een glooiing. Om wat hoger echt weg te zinken in een zachte plooi.

Wat een plaatje. Kijk ook even naar de vele putjes, welvingen en andere mooie volheden die ze hier laat zien. Een buik om naar te kijken en nog veel meer...

Ook een mooie buik?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

  1. Het lijkt of ze hier wat achterover leunt, maar toch is haar buik zo dik dat die bijna de grond raakt. Dit is het stadium dat er zittend toch wat moois verborgen word...
    Wat me ook opvalt is dat er helemaal geen stretchmarks te zien zijn. Echt een hele mooie egale laag blubber met een navel die als een mond om nog meer schreeuwt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zit hier met het warme weer helemaal met de benen gespreid. Maar zelfs dan krijgt haar waarschijnlijk volvette fupa weinig verkoeling. Deze buik is zo onmogelijk geil dat ze lekker zacht is en door het gewicht helemaal doorhangt.
    Het word tijd dat ze lekker naar het strand gaat om deze te showen en verkoeling te zoeken. Wat zal het een genot zijn om die kwabbels heen en weer te zien bewegen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Is het misschien mogelijk dat er in de toekomst bewegende beelden aan de blog kunnen worden toegevoegd?
    Als je al dat mooie zachte vet ziet bewegen brengt het daar een schitterende 2e dimensie aan.
    Zeker bij deze buik waarbij de navel zeer waarschijnlijk gaat dansen in een oceaan aan heerlijk zacht dansende vet. En waarden af en toe bij het op en neergaan haar mooie poes zichtbaar word.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)