Splitsing begint (3) - Buik (166)


Nog een foto van dezelfde buik, het begin van een splitsing. Ze merkt het zelf op bij deze foto. Het begin van een dubbele buik die zijn eigen vormen kiest. Niet meer een imposante grote bal, maar een buik die opsplitst. En wat is dat heerlijk.

Haar laatste eetbuien zorgen ervoor dat haar buik wat meer ruimte zoekt. Een heuse plooi groeit er bij haar navel. Deze buik deelt zich op in 2, een bovenbuik en een onderbuik. Je ziet het nog steeds goed als ze voorover buigt zoals op deze foto.

Geen weg terug

Er is geen weg meer terug. Deze vrouw wordt dik. Zo dik dat haar buik zich splitst in 2. Je ziet zo van opzij en voorover gevogen nog net haar navel. Hij is groot en vol. En wat een volle bovenbuik heeft ze. Hij hangt dakker naar voren.

Heel hele buik wil nog niet zo gaan hangen. Ze wint het nog van de zwaartekracht. Maar als ze nog een paar eetbuien heeft, dan zal haar buik eraan moeten geloven. Dan hangt ze ver naar voren en begnt te hangen. De eerste tekenen zijn er al overduidelijk.

Groeiende splitsing

Door de nieuwe ontwikkelingen van de splitsing zie je ook de navel veranderen. Haar navel wijst al een klein eindje omhoog. Je ziet de diepe schacht nog duidelijk. Het ligt eraan hoe de splitsing doorzet. Sommige navels verdwijnen helemaal in de buik. Een diepe plooi blijft dan over.

Haar billen zijn ook groot en vormen een indrukwekkend tegenwicht voor haar grote buik. Het lijkt best wel in evenwicht zo op het 1e gezicht. En wat denk je van haar onderbuik. Die vormt al een voorzichtige lovehandle langs haar zij.

Zo eentje die je heerlijk kunt vasthouden...

Ook een mooie buik?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.


Reacties

  1. De bovenkant van haar buik steekt wel heel prominent naar voren, je kunt het haast gebruiken als dienblad! Wat zouden haar billen mooi zichtbaar zijn geweest als ze een klein stringetje aan gehad zou hebben; wat een mooie dikke reet heeft ze!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)