Splitsing begint (2) - Buik (165)


Dezelfde buik, maar dan van opzij. Ze staat rechtop. Ook hier tekent zich duidelijk de splitsing van haar buik in een bovenbuik en een onderbuik. In het middelste dalletje zit haar navel.

Als ze rechtop staat, met haar armen in de lucht, komt haar bovenbuik zelfs een stukje verder naar voren dan haar onderbuik. Haar buik hangt nog niet echt. Ze zal nog iets massiever moeten zijn om dat te doen. Maar dan gaat ze ook echt los. Geloof me.

Broekje

Haar broekje houdt alles nog enigszins in het gareel. Maar ook op deze foto zie je dat ze nog niet echt in de breedte is gegroeid. Ze is vooral dikker geworden naar voren toe. Haar flinke achterste als goed contragewicht. Net als haar flinke bovenbenen. Ze is mooi vol aan het worden.

Haar borsten komen veel minder ver naar voren dan haar buik doet. Ze heeft een imponerende bovenbuik. Haar maag zit lekker goed vol, al denk ik dat alles nog verder naar voren zal bollen als ze er nog een patatje en milkshake bij neemt.

Vetkussentje

Op haar rug groeit ook al een mooi kussentje vet. Er verschijnt al een mooie plooi. Het begin van de mollige vrouw die in een BBW verandert. Of het broekje dat nog best veel verborgen houdt. Want is het stof hier zo gebold of groeit hier een nieuwe lovehandle.

Je raakt niet uitgekeken van dit buikje. Haar onderbuik vormt al een voorzichtige rol naar achteren. Ook hier staat alles aan het begin van een machtige uitdijing van dit mooie lichaam. Deze dame is echt mooi dik aan het worden. Een genot om naar te kijken.

Jouw buik hier?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)