Bedankt - Dikste vriendin (7) - Slot

Wendy's hoort van haar vriendin Martha hoe het komt dat ze zo dik is geworden. Het is nu wel heel spannend wat Martha's vriend Karel van haar gewichtstoename zal vinden.

Bedankt

Martha streelt met haar handen over haar ronde buik. Ze moet giechelen. 'Ik denk dat hij het geweldig vindt. Ik belde hem gisteren op om te vertellen dat ik naar huis kom. En ik heb erbij gezegd dat ik een beetje stout ben geweest. Dat ik niet zo goed op mijn gewicht heb gelet en een ietsje pietsje ben aangekomen. Er komt wat meer Martha naar huis dan er is weggegaan 6 weken terug. Hij moest erom gniffleen en zei dat hij het helemaal geweldig vond. Dan had hij wat meer Martha om van te houden. Is dat niet schattig?'

Het bier begint ook te werken, merkt Wendy. Ze drinken nog een paar en gaan dan naar bed. Er is ook nog zoveel te bepraten. De volgende ochtend maakt Wendy maar een extra stevig ontbijt met veel eieren en spek voor haar vriendin. Ze eet het allemaal op, royaal overgoten met ketchup en andere vette sauzen. De mierzoete thee verdwijnt in meerdere kopjes in Martha's keel. Ze loopt met haar vriendin naar de auto en zwaait haar uit voor het laatste deel van haar reis naar huis.

Natuurlijk stopt Martha voordat ze de snelweg op rijdt nog even bij een supermarkt om nog wat te kopen voor te snoepen onderweg.

Martha moet zorgen dat ze bij Karel thuis is voordat hij terugkomt van zijn werk. Ze trekt voor de verandering een veel te kleine bikini aan en strak nachtshirtje. Ze is veranderd in een bezienswaardigheid. Wat een lijf. Haar buik puilt een eind naar voren, veel verder komt haar buik vooruit dan haar grotere borsten. Ze denkt dat die ook wel een cupmaat zijn gegroeid.

Een rol buikvet loopt helemaal door langs haar zij en zet door naar haar achterste. Een dikke tailleband loopt nu over haar slipje heen. Haar billen zijn van achteren nauwelijks meer bedekt door het slipje. Haar eens zo lenige, stevige dijen wrijven nu langs elkaar bij het lopen. Bij elke beweging die ze maakt, trillen haar bovenbenen, buik en billen mee.

Martha komt Karel bij de deur tegen als hij binnennkomt. En het klopt inderdaad wat haar zus Astrid vertelde. Hij is gek op haar en vindt haar geweldig mooi en vetgemest. Ze rennen naar de slaapkamer voor de allerbeste pot seks sinds het begin van hun relatie.

Later bestelt Karel een enorme pizza. Martha weet hem helemaal op te eten, met wat hulp van haar schatje. Dan meteen weer het bed in duiken. Daarna een hele bak ijs leeglepelen. Karel weet niet wat hij meemaakt. Als Martha moe en met een enorme opgeblazen vette pens in slaap valt, belt Karel zijn zwager Henk.

'Wauw, net bedankt wat je gedaan hebt. Ze ziet er fantastisch uit. Was het moeilijk om haar zo dik te laten worden. Ze is echt geweldig.' Net moet erom grinniken. Hij kijkt naar beneden naar zijn eigen pens. Die wijst zeker een halve meter vooruit.

'Nee Karel, het was helemaal niet moeilijk. Een makkie zelfs. Het scheelt natuurlijk wel als je weet hoe dik Astrid en haar moeder nu zijn. Ze stortte zich met liefde op al het eten dat ik klaarmaakte. Het beetje aanmoedingspoeder dat ik toevoegde, hielp natuurlijk wel mee om het hongergevoel wat extra aan te wakkeren. Ga je nu snel je trouwring halen?'

'Tuurlijk', zegt Karel. 'Ik twijfelde heel erg toen ze zo was afgevallen. Maar zoals ik haar nu meemaak. Wauw, wat een moordwijf is ze. Hij kijkt onderwijl naast zich op bed. Zijn toekomstige vrouw ligt op haar zij. Haar dikke buik valt op het matras. Hij ziet hoe ze diep ademhaalt, al dat eten verwerken van vandaag. Hoeveel groter zou ze nog kunnen worden.

EINDE

Dit is het 7e en laatste deel van het vervolgverhaal Dikste vriendin. Benieuwd wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Dikste vriendin »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)