Zittend vergelijk - Buik (162)


Niks leuker om dezelfde buik opzij te zien en dan in 2 poses. Het liefste met wat tijd ertussen. De dame op deze foto's heeft dezelfde soort spijkerbroek aan. Maar op de linkerfoto zit hij een stuk strakker.

Haar buik valt links ook heel anders dan op de rechterfoto. Hij zakt wat dieper weg tussen haar benen en de lovehandle valt heel groots en vol over de broekband heen.

Voor en na

Op de rechterfoto neemt haar buik beduidend minder ruimte in dan op de linkerfoto. Het is de foto van ervoor. De linkerfoto van erna. Ze houdt daar haar had in haar rug. Zo drukt ze misschien haar dikke buik nog iets naar voren.

Op de rechterfoto heb je nu wat meer zicht op haar vetrolletjes op haar rug. Wat een mooie volle armen heeft ze. Haar bovenarm is groot en vol. Hier zit een heuse SSBBW.

Aparte buikrol

Op de rechterfoto is haar bovenbuik wat minder vol en vormt duidelijk een aparte buikrol. Op de linkerfoto gaat haar bovenbuik meer op in haar onderbuik. Duidelijk een flinke uitbreiding van vet.

Zo zeker als ze op beide foto's zit, kan het niet missen: deze dame is trots op haar volle lijf. En dat mag ze zeker zijn.

Doe mee met jouw buik

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

  1. Wat een heerlijke vergelijking zeg!!
    Erg mooi om te zien dat ze is aangekomen en het gewicht naar haar buik gaat, ben erg benieuwd hoe laag haar buik nu hangt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)