Strakke jurk - Buik (161)


Zo'n foto 'en profile' is gekmakend. Wat een prachtig figuur heeft deze volle vrouw. Haar strakke jurk biedt je alle kans om al haar rondingen goed te bekijken.

Het meest opvallende is wel hoe fraai haar buik naar voren welft. Haar borsten priemen er eigenwijs boven, maar haar enorme buik is onbetwiste winnaar in het naar voren wijzen. Wat komt deze buik een imposant eind naar voren. Wauw.

Blauwe jurk

Het motiefje voorop deze blauwe jurk doet de rest. Het legt op precies de goede dingen het accent. Een buik om onder de indruk van te zijn. Hier staat een volle vrouw die er mag wezen.

De stof staat het strakste waar de buik het verste naar voren wijst en haar billen het verste naar achteren. Wat een verschijning is ze. Je ziet hoe haar volle lovehandle langs haar zij van achteren naar voren gaat. Heel indrukwekkend.

Extra body

De stof valt vanaf het verste punt naar voren niet meer naar achteren. Zo krijgt de rest van haar lichaam nog extra 'body'. De halfgedraaide houding toont haar ook nog eens op haar best. Een volle vrouw die trots is op haar lijf.

En dat mag ze zeker zijn. Wauw, wat is ze een prachtige verschijning in deze schitterende jurk.

Doe je mee?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)