Schuddebuikje - Buik (160)


Elke buik ziet er weer anders uit. Je hebt ze hard en rond, maar ook zacht en uitgezakt. De bierbuik, maar ook de zachte, gesplitste buik die alle vormen aanneemt.

Deze vrouw die haar buik vasthoudt, heeft een heel bijzondere buik die heerlijk zacht is. Je ziet hoe het vet zich overal spreidt. Haar handen houden haar buik omhoog en het vormt zich helemaal als een barbabamamma mee. Wat een prachtige vormen neemt het aan.

Optillen

Ze zit op de rand van haar bed en tilt haar buik op. Het is wel wat meer dan een hand vol dat ze omhoog houdt. Haar navel vormt zich smal in de breedte. Haar buik valt van onderen bijna op haar bovenbenen. Deze vrouw houdt een prachtige buik omhoog voor de toeschouwer. Hier mag je best trots op zijn.

Haar onderbroek verbergt nog een paar lovehandles die net langs haar zij nog zichtbaar zijn. En haar buik drukt van onderen net niet op haar bovenbenen. Ze kan haar buik net nog voldoende omhoog tillen.

Zware vetrollen

Het mooiste zijn wel de zware vetrollen die samenkomen tussen haar handen. Wauw wat mooi is dit. En als je dit zo ziet, weet je dat haar buik heel zacht is. Ze schudt bij elke beweging mee.

Je zou haar aan het lachen willen maken, want dan ontstaat er een schuddebuikje dat haar heel lichaam doet sidderen.

Buikblog van jouw buik?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)