Overdadige feestdagen - Buik (158)


En na nieuwjaar is haar buik inderdaad gegroeid. Wat een grote buik heeft ze gekregen. Hij wijst nog verder naar voren en is nog iets meer gaan hangen.

Zo van opzij valt op hoe groot en zwaar haar buik is. Een buitengewoon diepe plooi loopt langs haar bovenbeen. Hier is een heel brede vetrol gekomen. Haar onderbuik laat overal een muffintop zien.

Overdadig

De volle rondingen vallen zo overweldigend en overdadig naar beneden.

En dan haar navel. Haar bovenbuik is inderdaad een stuk voller dan op de vorige foto voor de feestdagen. December is een buitengewoon overdadige maand geweest voor deze buik. Wat is ze verwend.

Diepe vetschacht

Langs haar zij zie je een heuse diepe vetschacht ontstaan. Het begin van een nieuwe uitbreiding. Boven haar billen zit een heel volle vetrol die helemaal doortrekt van haar onderbuik, zo langs haar zij en over haar rug. Een volle band die haar buik goed op zijn plaats houdt.

De bovenbuik wordt ook forser. Haar grote borsten komen niet meer het verste naar voren. Haar bovenbuik wint hier op alle fronten. Haar voorgevel en haar buik zijn overweldigend. De feestdagen zullen haar bloesje en trui een stuk strakker hebben getrokken.

Wat een weelde.

En stiekem denk je alweer vooruit als vetlover. Je ziet voor je hoe ze verder uitdijt. Genietend van al het lekkers. Voor haar houdt het niet op deze feestdagen. Nee hoor, het gaat door. Het hele jaar rond.

Buikblog van jouw buik?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)