Strakke trui - Buik (148)

Strakke trui over mollige buik

Een buik zoals je die in 'het wild' ook tegenkomt. Zeker in deze winterperiode. Een trui die echt een beetje te klein begint te wassen. Je weet dat de eigenaresse van deze trui hem regelmatig naar beneden moet trekken. Voor je het weet piept haar buik er onderuit.

Een buitengewoon spannende foto. Misschien ook omdat hij zo alledaags is. Haar vormen zijn hierin buitengewoon goed te zien. Deze mollige dame heeft een buik gekregen die ze niet meer verborgen kan houden voor het publiek.

Verborgen onder trui

Haar lovehandles blijven goeddeels verborgen onder het stof van haar trui. Ook is er nog wat ruimte over tussen haar borsten en buik. De wintertrui zit nog niet op zijn strakst, maar het gevaar dat haar buik er onderuit piept is heel reeƫl. Deze dame is lekker fors geschapen en heeft mooie rondingen.

De stof van haar stretchbroek zit een stukje strakker. Hij begint bijna onconfortabel te zitten. En dat hoop je stiekem voor haar strakzittende trui ook. Onbedoeld trekken je ogen de sweater stiekem omhoog om de buik in volle omvang te tonen. Wat zou je dat graag willen zien. Als je goed kijkt zie je op de plek van de navel de stof een beetje losser zitten.



Reacties

  1. Zachtjes trekt ze haar trui omhoog en duwt je hoofd in het weelderige vet. Je tong zoekt haar navel.
    'Vind je me dik genoeg zo of zal ik de vijfde pizza in de oven doen?'

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)