Bollen - Buik (147)

3 bollen, waarvan de buik de grootste

Haar enorme aanwinst houdt ze trots vast. Als een troffee in haar beide handen tilt ze haar grote pens omhoog. De navel trekt alle aandacht. Haar vingers ronden mee met deze prachtige buik.

Wat dacht je van haar grote zware borsten. Ze wijzen vol en tevreden voor zich uit. Wat een enorme memmen zijn het. Het maakt dat dit plaatje een groot bol spectakel is. Drie zware bollen, waarvan de buik de onbetwiste winnaar is.

Bolle buik

Je ziet dat het een zware buik is. Ze houdt dit niet lang vol om in haar handen geklemd te houden. Wat een pens zeg. Ze vormt met haar handen de buik nog boller dan hij is. Niks te duchten van de zwaartekracht heeft haar bolle buikje. Haar handen tillen een flink aantal kilo's vetaanwinst. Een mooie, trotse en vooral bolle buik.

En de navel valt heel diep weg. Het is hier een diepe krater waarvan je het eindpunt onmogelijk kunt inschatten. Hier kun je ver met je vinger naar binnen dringen. Wat een enorme schacht. Ook mooi zoals al het vet er omheen gevormd is. Het maakt de navel tot een grote aandachtstrekker die niet onder doet voor de tepels van haar zware borsten.

Meebollende tepels

Mooie meebollende tepels hebben haar borsten. Heerlijk om naar te kijken, de diepe spleet tussen haar borsten, is een diepe bergvallei. Wat is hier veel te beleven aan rondingen en diepingen om je vingers door te halen. Een genot om te liefkozen.

Haar borsten ronden absoluut wat verder vooruit dan haar buik doet. Hier is een mooie volle vrouw te zien die zich niet schaamt voor haar rondingen en volle buik. Omhoog opgetild ziet hij er nog imposanter uit. Genieten voor het volle pond, is dit.

Reacties

  1. Prachtige dame . Om jaloers op te zijn

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoeft niet. Ook jij kunt zo'n heerlijke pens kweken. Heb je een beetje aanleg?

      Verwijderen
    2. Die pens heb ik al maar die borsten niet hahaha

      Verwijderen
    3. Met mijn kookkunsten heb ook jij straks flinke borsten.

      En nu je bord leegeten jongen, want je krijgt ook nog wat lekkers voor het dessert.

      Verwijderen
  2. Heel mooi hoor. Trots en lekker dik. Zou deze al de vloer raken?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)