In vuur en vlam - Volle Meid vol passie (5) - slot

Let op: Dit verhaal bevat expliciete sekspassages met een dikke vrouw. Hou je daar niet van, lees het verhaal dan niet.

Ze draait zich nog een keer om, zodat jij het volle zicht hebt op haar vette kont en de vetrollen op haar rug. Ze schuift heen en weer, je voelt hoe haar buik vrij spel heeft en zachtjes meeschudt op het ritme van de liefde. Het valt zachtjes omlaag. Ze speelt met haar vrije hand over haar buik.

Ze tilt het vet een eindje op en laat het meevallen. Haar handen gaan naar haar grote borsten en masseren ze met de volle handen. Je ziet haar gezicht niet, maar weet dat ze geniet. Niet alleen van het neuken, maar ook van haar eigen volle lijf. Overal siddert haar dikke lichaam onder het genot van de liefde.

Zoet bewegen

Liefde voor jou, voor het zoete bewegen van het neuken en voor haar eigen volle lichaam. Het vet dat haar hele lijf in vuur en vlam zet. Haar buik tikt voorzichtig tegen haar bovenbenen aan en het vet drukt tegen haar overgevoelige klitje. Hier is meer dan liefde. Haar venusheuvel slaat tegen jouw harde pik en laat haar volle buik hier tegenaan drukken. Hier is de begeerte sterk en staat alles in dienst van het genot.

Nog 1 keer wisselt het toneel. Ze gaat op haar knieƫn voorover hangen, benen dicht tegen elkaar. Je mag haar op zijn hondjes nemen. Terwijl haar grote lijf wat verder in het matras zakt, zakt haar dikke buik meer en meer in de richting van het volle matras. Schuift over het matras, ze heft zich nog iets op waardoor het vet van haar buik helemaal siddert en schudt op de maat van het stoten van jouw pik in haar bevleesde kut.

Je voelt het schudden van haar hele lijf terwijl je haar lovehandle vasthoudt van achteren. Wat is dit een moordwijf. Je kunt niet wachten om klaar te komen en je helemaal in haar leeg te spuiten. Je buik slaat hard tegen haar volle kont, haar vlees geeft mee en slaat even hard terug. Haar hele lijf schudt en je weet hoe haar tieten alle kanten opschieten op het tempo van deze vrijpartij.

Dikke tieten vol zaad

Zij heeft ook geen geduld meer, kan niet wachten tot je zover bent en helemaal klaar komt. Tot je zaad vol over haar dikke tieten wordt uitgestort. Ze zit weer helemaal in de Boeddha-houding, haar buik rust op haar bovenbenen, beene uit elkaar zodat haar buik tussen haar stevige dijen valt. Eerst pijpt ze je om de laatste stoot te kunnen geven. Dan houdt ze haar grote memmen stevig vast. Je ziet hoe vol haar bovenarmen zijn.

Haar tieten bewegen nog ritmisch langs elkaar. Ze kijkt het zaad uit je pik. Dan spuit je het kostbare zaad over haar welbetiete akker. Wat een zaligheid, ze laat het vallen in haar hals. Het zaad vloeit naar beneden over de volle helling van haar dikke tieten. Hier ligt je liefde voor haar. In dikke klodders en druppels van geilheid. En jij weet het zeker: dikke meiden neuken met passie.

EINDE

Dit is deel 5e en laatste deel van het vervolgverhaal Volle meid vol passie. Benieuwd naar wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel Gewoon vet

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)