Vet, vol en bol - Volle Meid vol passie (3)

Let op: Dit verhaal bevat expliciete sekspassages met een dikke vrouw. Hou je daar niet van, lees het verhaal dan niet.

Overal voel je haar vette en volle vlees tegen zich aandrukken. Hoe prachtig haar bolle buik zich klemt tussen het been dat ze omhoog houdt en de volle borsten. Alles staat op spanning. Ik fluister haar iets toe. Zie hoe haar wangen mij bol toelachen. Ik zie hoe zich een onderkin gevormd heeft. Haar oude kinnetje ligt ingebed in het vet van haar onderkin dat vol in haar nek overgaat. Het genot glimlacht je toe. Hoe heeft ze wel niet genoten van al het voedsel dat deze rondingen gevormd heeft.

Dan mag je je pik in haar gleuf glijden. Terwijl zij op haar zij ligt duw jij je harde lul in het zachte vlees. Je voelt hoe het vet zachtjes meegeeft. Je pik wint langzaam terrein, maar wordt vrijwel meteen weer omhelst door al het vet dat zich ook in haar gangetje gevormd heeft. Je probeert door te stoten en voelt hoe zacht alles is. Je pikkie wordt liefdevol omhelst door haar vette schacht.

Vet in de weg

Je stoot langzaam in haar. Voelt hoe haar vet in de weg zit. Je vingers zakken diep weg in haar volle dijen. Haar been dat ze nog altijd omhoog houdt, schudt helemaal mee. Je voelt hoe het vet van haar dijen meesiddert op jouw stoten. Haar grote borsten schudden mee op de maat waarmee haar buik terugklotst. Ze kreunt met het ritme van je neuken mee.

Haar tiet die bovenop ligt schudt bol met het neukritme mee. Je kan het niet laten om even haar volle borst te grijpen en je hand erop te leggen. Hij voelt groot en zwaar aan en deint mee op je harde stoten in haar kut. Haar buik ligt nog mooi geklemd. Kan bijna geen kant op en weet toch mee te bewegen op het stoten van je pik in haar geile, vette kut. Je ziet hoe haar dijen meeschudden. Je stoten brengt het vet op haar benen helemaal in siddering. Haar hele lijf siddert mee op jouw neukritme.

Volle boezem

Het beeld is weer vaag. Ze zit op de rand van het bed, haar buik rust een stukje op haar bovenbenen. Haar volle boezem ligt op haar buik. Wat een grote tieten heeft ze toch. Het tietenvlees beweegt mee met het ritme van haar mond om jouw pikkie heen. Dikke bovenarmen. Je ziet haar vette lijf van bovenaf en kan het niet laten om haar dikke buikrol vast te pakken met je vrije hand.

Je voelt hoe zwaar ze is geworden. En wat zacht. Haar buik drukt ze tegen haar bovenbenen. Tussen de opening van haar bovenbenen valt hij iets naar beneden. Het vet van haar bovenbenen zorgt ervoor dat haar kutje netjes verborgen blijft.

Lees deel 4: Spelende vingers »

Dit is deel 3 van het vervolgverhaal Volle meid vol passie. Benieuwd naar wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel Gewoon vet

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)