Niet uitgekeken - Buik (139)

raak niet uitgekeken op deze buik
Soms kom je van die foto's van vrouwenbuiken tegen waar je niet op uitgekeken raakt. Dit is zo'n foto. Wauw, wat een buik heeft deze schitterende vrouw! Je raakt er niet op uitgekeken.


Onderbuik raakt matras

Haar onderbuik raakt het matras zoals je ziet. Haar been eronder drukt alles een beetje omhoog. Ze maakt haar vormen hiermee nog begeerlijker. En wat een lijnenspel door de plooi tussen onderbuik en bovenbuik. Alles komt samen in haar navel. Het zijn diepe plooien.

Haar bovenbuik komt zo mooi vol naar voren. Hij lijkt overal aanwezig en bestrijkt een groot deel van het uitzicht. Het maakt hem nog begeerlijker. Zeker ook bij het deel van haar navel. Zou ze dit begeerlijke deel van zichzelf ooit zelf kunnen zien?

Klein stukje vasthouden

Ze houdt een heel klein stukje van haar bovenste buikrol vast. Bijna niet te zien omdat ze zoveel is. Haar buik neemt alles in beslag. Haar borsten steken bijna klein af tegen al deze weelde.

Kijk hoe de plooien naar achteren gaan. Haar grote, volle been en daarachter de vetrollen waar haar achterste moet beginnen. Allemaal mooi vol, om net zo in te knijpen als ze zelf doet. Een lust voor het oog.

Ogen strelen en knuffelen

Wat een prachtig lichaam om naar te kijken. Je ogen worden gestreeld en zij knuffelen alle delen van dit imposante lichaam af. Wat een vrouw!

Reacties

  1. Reacties
    1. nee, volgens mij niet. Vraag me af of er veel Nederlandse dames van dit formaat zo openhartig durven en willen zijn...

      Verwijderen
  2. Een prachtige vrouw inderdaad!! Ja zal mooi zijn als iemand dat durft ja, ook van een iets minder formaat natuurlijk :d

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haar kont moet gigantisch zijn. En dan het uitzicht op die vette pens. Prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zij is echt mooi, heel veel vet, moet een genot zijn om haar vol te stouwen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. en een buikblog met vrouwen met een vette dikke blote Pens

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)