Uitzicht - Buik (138)

uitzicht buik van boven
Hoe ziet een dikke buik er voor de eigenaresse zelf eigenlijk uit? Wat krijgt ze te zien als ze naar beneden kijkt? Is er nog wel wat te zien?


Prachtig uitzicht omlaag

Het antwoord: er is meer dan genoeg te zien zoals deze foto wel laat zien. De eigenaresse heeft haar uitzicht naar beneden prachtig gefotografeerd. Tussen het eten door, zoals je ziet.

Ze is druk aan het eten van de noodles. Een heerlijke dikmaker. Zeker als je deze porties als tussendoortjes naar binnen werkt. Het moet natuurlijk wel in de juiste hoeveelheden.

Voorbij stevenen

Haar borsten doen ook niet onder aan formaat. Ze wijzen minder ver naar voren dan haar buik. Een droom van elke buikliefhebber, een buik die de grote borsten voorbij stevend naar voren.

Heerlijk zo'n foto. De voerbak geklemd tussen haar benen en happen maar. Volle vorken vol naar binnnen lepelend. De rand van haar buik schuift zelfs een stukje over de rand van de kom met noodles.

Lijn door navel

En dan haar buik. Je ziet een duidelijke lijn lopen door haar navel in de lengte. Haar navel lijkt iets omhoog te wijzen, want je kunt de ingang van bovenaf best wel goed zien. Haar onderbuik is een slinke rol met de potentie om nog veel groter te worden.

Haar bovenbuik laat zien dat haar maag aardig vol begint te raken. Al denk ik dat er nog zeker zo'n portie noodles bij kan. Ik zou haar in elk geval extra aanmoedigen om dat beetje erbij nog naar binenn te werken.

Reacties

  1. Leuk stuk! Het lijkt net of ze langzaam een dubbele buik gaat krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)