Om navel gedrappeerd - Buik (137)

buik om navel gedrappeerd

Ze zit en haar buik komt immens ver naar voren. Hij bedekt vrijwel haar hele bovenbenen. Ze houdt haar benen dicht tegen elkaar waarmee ze haar buik nog wat meer omhoog druk.


Imposante buik


Wat een imposante buik heeft deze prachtige dame. Haar borsten bedekt door het gestreepte hemdje dat ze draagt. Helemaal naar boven opgestroopt zodat je boed zicht hebt op haar ontzettend grote, volle buik.

En wat voor een buik. Haar navel een diepe krater in het midden. Al het vet zo prachtig omheen gedrappeerd als een diepliggende knoop in een zacht kussentje. De rondingen welven er allemaal zo mooi heen.

Doorlopend naar achteren

Dan de prachtige onderste buikrol. Hij treke mooi vol langs haar zij. Zeker meer dan een hand vol als je het vastklemt. De diepe plooi die erboven helemaal wegvalt in de bovenste buikrol. Deze loopt ook zo mooi naar achteren. Niet meer te zien achter het hemdje, maar zeker helemaal doorlopend naar haar rug.

De voorkant is werkelijk prachtig. Een strakke helling naar beneden die diep naar binnen afbuigt naar de navel. Een buik waar je met je handen heerlijk over zou willen strelen en intens voelen. Al die spannende plooien en glooiingen. Een buik om te beminnen.

Reacties

  1. Met deze prachtige dame wil ik wel direct op date gaan . Een droomvrouw

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)