Vol en volmaakt - Buik (134)

Elke buik heeft weer iets. Deze buik is niet uit 1 stuk. Er ligt een duidelijke scheiding ergens bij de navel. Boven de navel lijkt hij zelfs een beetje in 2-en te splitsen. Overheerlijk vol is hij.


Wat treft je bij het zien van een flinke buik? Is het zo'n mooie, volle egale bol? Uit 1 stuk waarbij de vorm zo groots en meeslepend is dat je fantasie helemaal meegenomen wordt. Of is het juist een buik waar alle vetrollen over elkaar heen buitelen?

Opdrukkende dijen

Haar brede dijen drukken haar volle buik een eindje omhoog. Haar benen gespreid om de buik wat meer ruimte te geven. Net als dat de broek openstaat. Je vraagt je af of haar buik wel in die broek past, zoveel ruimte neemt het vet nu in.

Haar hand rust over de bovenste buikrol. Hij maakt een heel mooie plooi boven haar hand. Glooit net zo fijnzinnig als een diepe kloof in een berglandschap. Onder haar vingers ligt de volgende plooi verstopt. Die gaat echt heel diep. Haar middelste buikrol valt verderop over de onderbuik heen. Hij welft zelf nog een eindje naar voren. Het kan niet op hier.

Doorlopende buik

Wat echt heel mooi is aan deze buik, is dat hij vooraan heel mooi doorloopt over die 2 rollen heen. Daar duikt hij weg in haar navel. Haar onderbuik tenslotte ligt als een volle zwembad over de breedte verspreid en ontneemt je het verdere zicht wat zich daar beneden, tussen haar benen bevindt.

Een buik die misschien esthetisch niet op het eerste gezicht zo mooi is, maar als je er langer naar kijkt, wint hij aan schoonheid. Het oogt als een mooi landschap waarbij je helemaal kunt verdrinken in de plooien en glooiingen. Dat heeft deze buik absoluut. De schaduw en het licht doen de rest.

Volmaakte bovenarm

Wat heel mooi is, is haar bovenarm. Deze is heel fors en valt prachtig in haar onderarm. Het is die andere liefde bij dikke vrouwen. De prachtige volle armen. En daar is deze dame zeker kampioen in. Ze drukt hem heel mooi tegen haar beha aan. Zo vol en volmaakt zie je ze zelden.

Reacties

  1. ♥️♥️♥️♥️

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn droomvrouw i love it ♥️♥️

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze mag nog een beetje bijkomen naar mijn smaak maar ze is nu al top !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel mooi! Geen dik lichaam is hetzelfde. Mijn vrouw draagt het vet voornamelijk op haar buik als een ronde toeter, onze dochter is nu aan het vervetten op haar kont en bovenbenen en krijgt een dubbele buik. Allebei zijn ze heel mooi vet, ook deze vrouw op de afbeelding, zo mooi volgevreten en tevreden als haar buik kijkt. Dank inspirerend !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @Thomas heb jij daar ook iets mee te maken dat ze vet worden?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @Joppert tja..ligt eraam hoe je het bekijkt. Ze houden allebei van eten en doen niet aan sport. Ik haal natuurlijk het nodige in huis en van mij hoeven de dames niet op sport als ze daar geen zin in hebben. Ik hou van ze zoals ze zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Erg mooi weer!! Haar buik hangt erg mooi tussen haar benen.

    @Thomas klinkt erg goed, hoe zwaar wegen de dames?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Weet ik nu niet precies, moeder is wel over de magische 100 kg schat ik. Maar tijdens de quarantaine houden de meiden het gezellig met lekker eten, wil dat sfeertje niet verpesten door een confrontatie met de weegschaal ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ja dat snap ik heel goed! Lekker laten eten zou ik zeggen.
      Mag ik vragen hoe oud ze zijn?

      Verwijderen
  9. Hoe zwaar zou deze mooi vrouw zijn?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik schat 125 a 130 kg droog aan den haak

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk misschien nog wel iets meer eigenlijk. Als ik naar mijn vriendin kijk die nu 133kg weegt lijkt de vrouw op de foto wat dikker

      Verwijderen
    2. Hoe dik zou je de dames willen zien worden.

      Verwijderen
  11. Hoe dik zou je de dames wil zien worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik blijf telkens weer steken bij deze buik. Wat een lekkere dikkerd is dit zeg. Goddelijk vet.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)