Veel verbeelding - Buik (132)

Een foto vanuit een ander gezichtspunt gezien. Van bovenaf. Eerst het zicht op haar grote, goedgevulde boezem. Haar beha houdt gelukkig genoeg voor je verborgen. En dan het buikje eronder! Soms heb je het geluk om een mooie foto toegestuurd te krijgen. Zoals deze foto.


Het bijzondere zit in hoe ze haar buik achter een deel van haar slipje heeft verstopt. Daarmee krijgt de welving van haar buik net zo'n geheime lading als de beha die haar borsten voor een deel aan het zicht onttrekt. Ook is het mooi hoe ze half naar achteren hangt. Het geeft een extra mooi zicht op haar volle en glooiende lichaam.

Verbeelding

Haar buik wijst prachtig bol naar voren. Als je goed kijkt, komt hij verder vooruit dan haar borsten. Maar misschien is dat iets teveel verbeelding. Haar buik vormt een stevige bolling naar voren. Gladde huid, geen rimpeling te bespeuren. Heel sexy.

Haar navel zit verstopt achter het stof van haar slipje. Extra spannend en als buikliefhebber tuur je begeerlijk naar dit plaatje. Wat zou je graag dat slipje naar beneden te trekken om te zien wat erachter zit. Het nodigt uit voor een ontdekkingstocht.

Slipje voor de buik

Of het net zo mooi is als wat je erboven wel kunt zien? Misschien trekt het slipje haar buik juist zo treffend bol. Het is veel geheimzinnigheid die daarachter verstopt zit. Deze foto is een betovering.

Wat je goed ziet, is haar liefelijke lovehandle. Het slipje grijpt er mooi in. Het welft een mooi eindje over haar bovenbeen. Deze vrouw bezit overweldigende rondingen. Wat een genot om naar te kijken. En wat een genot is het voor de geluksvogel die deze vrouw en haar buikje mag beminnen.


Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)