Jurkje - Buik (130)

Moet een buik altijd bloot zijn om ervan te kunnen genieten? Zeker, een blote buik is onwijs mooi om naar te kijken. Die rondingen, fijn verweven in alle plooien. En dan die diepe navel als kroonjuweel.


Bloot is mooi, maar bloot is zeker geen must. Het kan ook genieten zijn van een buik die verstopt zit achter de kleren. Zo kwam ik deze prachtige foto tegen van een dame in een jurkje. Haar buik is er werkelijk adembenemend in.

Prachtige onderbuik

De bolling van haar onderbuik is hier prachtig te zien. Net als haar flinke rol die erboven ligt. De ruitjesstof van de jurk lijkt de rondingen alleen maar te accentueren. Net als die prachtige lovehandles die naar achteren over haar heupen lopen. Schitterende zwembandjes.

Haar rondingen lijken zich in 3-en te verdelen. De onderbuik royaal rond die tot ver over haar schoot komt. Haar benen vangen haar onderbuikje mooi op en dragen de vette buikring. Dan is er de volle buikrol boven de onderbuik. Om tenslotte over te gaan in haar prachtige borsten. Ze zijn vol en laten zich heel mooi zien.

Adembenemende foto

Een adembenemende foto van een buik is. De bretels bovenaan het jurkje, geven het een extra dimensie. Dit is niet zomaar een buik in een jurkje. Dit is een heerlijke volgegeten buik, waarvan de bezitster na het eten heerlijk achterover leunt. Een foto om van te genieten dus.

Deze dame zegt zelf over deze foto dat ze ervan geniet hoe mooi haar volle buik in de jurk uitkomt. En dat is ook zo. Een dikke vrouw met haar kleren aan, kan minstens zo genieten zijn als een volle vrouw met kleren uit.

Reacties

  1. Echt mooie buik ben benieuwd hoe die blood er uit zal zien

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)