Overkokende melk - Buik (129)

Is het het mooie bolle buikje of is het immense tietenvlees dat royaal over haar topje heen valt? Ik denk dat het haar buik is, maar natuurlijk kan ik het mis hebben.


Haar borsten lijken wel kokende melk die opbolt en elk moment uit het pannetje kan gutsen. Zo royaal is het vlees vertegenwoordigd. Het topje is te klein en kan haar boezem niet meer binnenhouden.

Overkoken


Dan naar haar buik, want die is natuurlijk veel imposanter. Buiten het feit dat je helemaal te zien krijgt, is hij overweldigend groots. Hij hangt zo mooi voor haar bovenbenen en verbergt daarmee het mooie liefdesnestje.

Je ziet net nog het slipje in haar bovenbeen snijden. Het hangt een eindje naar beneden. Een erg aanlokkelijke pose. Je verwacht dat achter haar hangbuikje een mooi doorkijkje naar binnen. Maar het is te donker om het allemaal goed te zien. Er moet nog iets geheim blijven temidden van al het zichtbare.

Verrukkelijk buikje


Terug naar haar buik. Ik vind haar navel erg mooi. Net als dat het een grote buik uit 1 stuk is. De enige plooi loopt vanaf haar rug en gat over in deze immense buik. En natuurlijk kan hij groter, maar ik vind dit al lekker genoeg. Je droomt er toch van om haar van achteren te pakken, dat verrukkelijke buikje op te tillen en los te laten. Want dan zul je ontdekken dat haar buik best wel een beetje zwaar is.

En hoe zou ze eruit zien als het topje los gaat. Dan mogen die machtige borsten rusten op die imposante buik. Nog mooier. Maar daar mogen we alleen maar van dromen.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)