Uit 1 stuk - Buik (128)

Jeetje wat een ongelooflijke buik heeft deze dame. Een buik uit 1 stuk. Ze zit op de grond. Haar buik geklemd tussen haar benen. Hij rust op een deel van haar bovenbeen. Hoe prachtig weet ze deze kogelronde vetmassa te omhelzen met haar benen.


Een bijna onmogelijke houding om uit overeind te komen. Daar heeft deze dame blijkbaar geen last van. Haar ene arm rust half op haar buik. Een zware buik. Een gigantische pens die zo mooi tussen haar benen valt.

Bobbel

Hij staat ongelooflijk bol. Het lijkt of er een eindje boven de navel nog een extra bobbel gevormd is. Maar verder is het vooral een buik uit 1 stuk. Een grote massa en een heuse lust om naar te kijken. Wat een ongelooflijk mooie buik heeft deze dame bij elkaar gegeten.

Om nog te zwijgen over die fantastische navel. Hij steekt imposant en ingetogen naar voren en naar binnen in het onderstukje buik. Hoe fantastisch bolt haar buik halverwege het sterkste naar voren. Zo presenteert ze haar buik van voren vooral als een massief geheel. Erg mooi om naar te kijken.

Boeddhabuik plus

Meer dan een boeddhabuik heeft deze prachtige dikke dame. Kogelrond en vet. En de reden dat ze deze foto maakt? Ze wil de blauwe plek op haar knie laten zien. Alsof de rest niet veel interessanter is om naar te kijken.

Reacties

  1. Met mijn kogelronde dikke buik wil ik wel eens buik tegen buk liggen .moet zaaalig gevoel zijn .toppie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heelaas heb ik niet zoon prachtige buik en heelaas ook niet om tegen aan te liggen hoe heeft u het voor elkaar gekregen ?

      Verwijderen
    2. S avonds grote hoeveelheden eten en veel gefrituurde snacks binnen de dag . En een snicker of 5 daags . De kilo s vliegen eraan godzijdank blijft het zitten op de buik. Zo krijg je een fantastische kogelronde buik .

      Verwijderen
    3. Dank u wel voor de tips !

      Verwijderen
    4. Waarom wil je zo n buik

      Verwijderen
    5. Ik vind vrouwen met een buikje of een buik maakt niet uit heel mooi. ik zelf ben een grassprietje en wil de verhouding wat klijner hebben

      Verwijderen
  2. Echt weer een mooie buik vlog !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Of raad u het af ?of Vind u het juiste fijn hoe staat u er in ?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Of raad u het af ?of Vind u het juiste fijn hoe staat u er in ?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het heel fijn maar je zult veel negatieve reacties mogen ondervinden als de kilo s zichtbaar worden .

      Verwijderen
    2. Ze zijn gewoon jaloers ik hoop dat u gewoon u zelf blijft en er niks van aan trekt. ik vind u heel mooi

      Verwijderen
    3. Mag ik ook vragen hoe jong u bent ?

      Verwijderen
  5. Erg mooi lichaam met name de buik natuurlijk. Deze zeker geshowd worden. Ben stiekem wel benieuwd wat ze zou wegen op het moment.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Masseren en mesten. Deze dame heeft een groot potentieel. Zou haar billen ook wel eens willen zien. Ik weet niet of ze breed en zwaar genoeg zijn. Die heerlijke zware dikke pens heeft flink wat tegenwicht nodig. Zo snel mogelijk een nieuw 3M-spekprogramma opstellen. Masseren, mesten en meten.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)