Selfie - Buik (126)

Selfie van de buik
Dit is nog eens een selfie! Deze dame heeft een buik die er mag zijn. Wat een mooie volle pens. Haar buik heeft ze over haar broek laten vallen zodat hij goed zichtbaar is. Het shirtje omhoog. Haar buik is goed te zien, zo half 'en profile'.


Hij wijst een flink eind naar voren. Haar buik in 2 gesplitst. Dwars door haar navel in de lengte, splitst deze buik zich. Haar bovenbuik is iets voller dan haar onderbuik. Haar onderbuik hangt vol naar beneden en komt een flink eind tot haar bovenbenen.

Volle armen

Haar borsten blijven achter in haar groei, maar wat een mooie volle armen heeft ze. De arm die je kunt zien is heel vol en haar onderarm heeft een flinke hoeveelheid vet verzamelt. Wat een volle vetkwab wijst naar beneden.

Haar bovenbuik wordt nog een stukje bedekt door haar shirtje. Hij wijst daaronder nog een stukje verder naar voren, om dan in de plooi rond haar navel te duiken. Je weet hoe lekker dat stukje buik vooraan voelt. Heerlijk zacht. Het oogt ook dat ze daar het laatst nog een beetje heeft aangewonnen.

Blik op achterste

Je krijgt een mooie blik op haar achterste. Want ze heeft een flinke kont. Een stukje van haar broek bedekt haar volle achterste. Je ziet hoe mooi haar onderbuik in haar bil overgaat. Een heerlijke foto om naar te kijken.

Het spannendst stukje zit in het stukje shirt dat in haar vetplooi op haar rug valt. Want ze heeft ook op haar rug mooie vetkwabben zitten. Je droomt ervan hoe je met je hand van de voorste vetrol op haar bovenbuik naar achteren gaat. Je vinger in de plooi laten zinken en dan haar overal voelen.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)