Dik en gelukkig - Chantage (12 - slot)

Maaike en Caro vallen op dikke mannen. Maaike haar vriendje dikker hebben, waarmee Caro haar helpt. Tot Jeroens broertje Martin haar doorheeft en hij Caro dwingt tot wat zij doet. Tot ze ontdekt waar het hem om te doen was. En vindt ze dat eigenlijk erg?

Dik en gelukkig


Jeroen had de fout gemaakt om zijn broer Martin veel te vroeg als getuige te vragen. Daarmee kocht hij ruim van tevoren al zijn mooie mannenoutfit. Tegen de tijd dat de bruiloft was in oktober, paste dit strakzittende pak voor geen meter meer.

Hij raakte die morgen helemaal in paniek toen hij naar zichzelf keek. In zijn pak had hij zich gewurmd, maar wat een schrik. Zijn broek kreeg hij nauwelijks over zijn veel te dikke kont. Hij kreeg het bovenste knoopje niet dicht. Zijn overhemd stond helemaal strakgespannen, waarbij zijn buik helemaal naar voren drukte. De knoopjes wezen helemaal naar voren en leken het elk moment te begeven onder de zware kracht die zijn enorme buik op de stof gaf.


'Dit kan ik onmogelijk aan!', kreunde hij. Hij trok aan zijn colbertje om zijn dikke pens aan de aandacht te proberen onttrekkken. Dat ging natuurlijk niet lukken en Caro moest lachen. 'Ik me ontzettend schuldig vandaag. Dat arme dikke broertje van je trouwt met een feeder terwijl hij dat helemaal niet weet. Je moet echt dooreten en nog vetter worden. Daarom zul je vandaag moeten opdraven in dit veel te kleine pakje als je wilt dat ik vandaag mijn mond houd. Ik zou zo de ceremonie in een drama kunnen veranderen.'

Martin stond daar. Hij wist dat er niks andes op zat dan zijn pak te dragen. Vandaag als getuige zou hij verschijnen in zijn veel te kleine maatpak. Hij wist heus wel dat Caro aan het bluffen was, daar was Caro zeker van. Ze moest grinniken terwijl ze naar zijn dikke opgezwollen buik keek. Ze stond er zelf versteld van in wat voor een korte tijd ze deze buik had weten te kweken.

Ze ontdekte al heel snel wat al het eten met zijn buik deed. Hij vond het heerlijk om te eten, maar merkte ook wat al dat eten met zijn lichaam deed. Caro leerde al snel hoe ze met Martin kon spelen. Ze wist hoe haar dikke lichaam hem opwond, maar ze kreeg het voor elkaar om hem speciaal iets voor haar op te laten eten. Wanneer zij het eten even wat langer liet staan, at hij zijn buik tonnetjerond.

Het resultaat van al dit eten, was deze indrukwekkende man die binnen een maand flink wat kilo's aan zijn lijf bij elkaar had gegeten. Caro zag wel dat het in de familie zat. Martin volgde zonder enige gene zijn dikke broer. Ze kon er wel heel erg van genieten dat Martin ook wat voller aan het worden was. Voor haar vergrote zijn seksappeal met elke kilo die erbij kwam.

'Zou je me willen helpen met mijn jurk?' vroeg ze. Ze draaide zich om en gebaarde naar de rits op haar rug. De jurk zat waanzinnig strak en Caro voelde hoe het Martin opwond om haar deze veel te strakke jurk aan te trekken. Ze voelde hoe zijn handen langs haar dikke zij gleden en haar rug iets naar achteren drukten om jaar in de veel te kleine outfit te persen.

Ze draaide zich dankbaar naar hem om. Ze wist hoe elk detail van haar 140 kilo duidelijk te zien was in deze veel te kleine en strakzittende bruiloftsoutfit. 'Bedankt schatje', zei ze glimlachend. Ze draaide zich naar hem toe en wreef met haar dikke hand over zijn gloednieuwe pensje. Het buikje dat zij hem had bijgevoerd.

Martin ademde zwaar van opwinding. Hij draaide zich op zijn beurt naar haar toe en wilde haar veel te kleine jurk uitrukken om haar flink te nemen. 'Nee, nee', zei ze streng. Ze giechelde toen ze voelde hoe het rond zijn kruis allemaal wat stijver werd. 'Dat gaat niet zomaar, je moet het verdienen.' Ze gleed met haar dikke hand naar beneden over zijn harde kruis.

Zeker stelde Martin haar die dag niet teleur. Hij zat daar naast zijn even gulzige vriendin. Ze haalde het ene bord eten na het andere bij het lopend buffet. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hem.

Reacties

  1. Ik hoopte al dat Martin flink bijgevoerd ging worden.
    Onuitstaanbaar atletisch en slank. Vastketenen dat mannetje. En op een streng dieet zetten: tweemaal daags drie gebakken eieren, gebraden varkensvlees, een flinke portie gebakken aardappelen en twee schalen lasagne. Doorgaan tot zijn spekborsten cupmaat B hebben en zijn heupkwabben over zijn strakke lycra hardloopbroekje rollen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)