Afdakje - buik (125)

Buik als afdakje
Een buik die zover naar voren hangt dat hij bijna helemaal het zicht op haar onderbroekje belet. Goed gereedschap heeft een afdakje, zeggen mannen met een grote pens vaak. Maar deze dame heeft haar begeerlijke plekje heerlijk verborgen achter een welgevormde buik.

Hij hangt prachtig, welft overduidelijk een stuk verder naar voren dan haar omvangrijke boezem. Haar borsten rusten op die enorme pens, lijkt het wel.

Omhoog gehouden

Natuurlijk wordt haar tietenvlees goed omhoog gehouden door de rode stof van het sexy shirtje dat ze draagt. Speciaal voor de gelegenheid heeft ze een stukje omhoog getrokken. Zo zie je ook nog wat van haar grote buik.

Haar navel wordt een beetje naar beneden getrokken door de zwaartekracht van haar flinke vetmassa. Haar bovenbuik is mooi uit 1 stuk en houdt de rest van haar buik mooi omhoog. Zo hangt hij nog niet helemaal en is er een deel van deze pens die de natuurwetten weet te trotseren.

Meest in haar buik

Het meeste gewicht lijkt zich in haar buik te hebben verzameld. Haar armen zijn niet superdik. Net als dat haar billen niet een eind naar achteren wijzen. Haar bovenbenen vormen aan de binnenkant van haar dijen heuse vetkwabjes, maar niet genoeg om echt dikke benen te geven. Wel heerlijk warm om je hand daartussen te houden.

Het is haar bolle buik waarvan ik echt kan genieten op deze foto. Hij vormt zo massief naar voren, maar wijst daarbij een sexy eindje naar beneden. Zo bedekt hij de voorkant van haar onderbroekje. Het geeft deze foto iets extra's.

Reacties

  1. Ik heb ook zo een dikke pens daar zou ik eens buikje buikje mee liggen . Ooh heerlijke gedachte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooie buik weer!, ze heeft lekker gesnoept. Hopelijk vinden steeds meer mensen dit mooi

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)