Donutbuik - Buik (124)

Niet alleen een prachtige buik, vooral het gezichtspunt maakt dit tot een uiterst begeerlijke foto. Je kijkt zo mooi van beneden af naar boven. Zo met de navel in het midden, heeft haar buik de vorm van een donut.


Een bijzondere selfie die deze eigenaresse van deze schitterende buik maakt. Ondanks deze flinke buik beschikt ze over een flinke lenigheid om zo een foto te maken van haar mooie pensje.

Ronde donut

Hij bolt mooi omhoog. Haar navel wijst er heerlijk in naar boven. Wat een volle ronding is deze buik. Het oogt zo bijna wel als een donut, waarbij haar navel het gat in het midden van de ronde donut is.

Haar buikje mag dan niet een gigantisch groot formaat hebben, van zo bezien is het zeker een prachtige ronding. Hij valt goeddeels voor haar borsten, die je net boven haar bolle buikje ziet opwellen.

Meedeinen

De huid van haar bruine buikje oogt zo lekker zacht en je weet zeker dat haar vetzakje heerlijk meedeint met haar bewegingen. Hij welft zover naar voren dat hij zelfs een stukje over het stukje stof valt.

Je wordt extra nieuwsgierig doordat je een mooi stuk van haar dij ziet. Het oogt ook lekker vol en zacht. Hier ligt een mooie meid die trots is op haar curves. Haar buik bolt vol en tevreden, dat is zo goed als zeker.

Rode stof

Het is niet helemaal duidelijk of ze nu wel of geen onderbroek draagt. Is het stukje rode stof nu een onderbroek of is het een klein stukje stof dat haar buik een klein eindje optilt. Het is mij niet helemaal duidelijk, maar ik geniet van de geheimzinnigheid wat daar nog meer beneden verscholen is.

Heb je zelf nog een mooie buik in de aanbieding die je hier graag besproken wilt zien? Schroom niet om hem op te sturen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)