Gigantische vetmassa - Buik (118)

Ik krijg weleens de opmerking dat de buiken die ik hier bespreek niet dik genoeg zijn. Ik weet niet wat ze precies bedoelen.


Als er een buikengalerij is met allemaal verschillende soorten, maten en vormen vrouwenbuiken, dan is het hier wel. Een grote mate aan buikendiversiteit is er volgens mij nergens online te vinden.

Daarom bij de laatste bespreking van een buik dit jaar een uitzonderlijk dikke buik. Deze dame komt overeind uit een stoel. Haar buik buigt helemaal naar voren. Het lijkt wel of hij zo diep valt als haar knieƫn komen.

Deze buik is ontzettend groot. Zo'n zwaar massief geheel is hij. Bovenin, onder de borsten zitten plooien groter dan haar borsten zelf die veilig onder het stof van haar shirt zitten.

Wat ik onzettend mooi vind aan deze buik is de overgang voorin van de bovenbuik naar de onderbuik. Haar onderbuik bestaat uit een zware, brede vetrol. Te groot om in je hand vast te kunnen houden. Overweldigend genoeg om je van verbazing te doen stijgen.

Want deze dame heeft een grote buik die je niet vaak ziet. Ze zal dan ook zeker een eind in de 200 kilo moeten wegen. Gelukkig heeft ze hierbij haar mooie ronde vormen behouden. Heerlijk om naar te kijken. Zo'n vetmassa.

En ik weet zeker dat deze buik bij elke beweging helemaal van vorm verandert. Prachtig.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)