Overal uit en over - Buik (117)

Een buik die prachtig opbolt als ze zit. Adembenemend plaatje. Je ziet hoe deze buik overtuigd naar voren welft, terwijl de eigenaresse zo op de rand van haar bed zit. Overdadig bolt het vet overal uit en over. De broek open, anders past het niet. De vrijgekomen ruimte benut deze volle buik helemaal. Wat een grote pens heeft deze dame.

prachtige vetrollen

Langs haar zij welven prachtige vetrollen, die een mooie diepe plooi vormen. Het lijkt vlak onder haar borsten een kleine bovenbuik aan het ontstaan is. Nog nauwelijks valt hij op, maar daar begint iets te groeien. Dat weet ik zeker.

En dan die overweldigende navel. Trots wijst hij vooruit en pronkt als een troffee op deze enorme buik. Wat een mooie vorm! En wat is het een diepe krater in deze massieve buik. Zo mooi als de navel naar binnen valt. Echt een plaatje.

Bolling uit broek

De bolling van de buik uit de broek, vind ik ook adembenemend. Ik kan daar echt van genieten. Hij bolt vol overtuiging naar buiten. Een buik die echt gegroeid is vanuit al het eten dat de eigenaresse naar binnen heeft gewerkt. De striemen laten zien dat het niet langzaam is gegaan. De kilo's zijn er snel bijgekomen. Een buik van een levensgenieter, dat zie je hier overal aan!

Durf jij een schatting te maken hoeveel de eigenaresse van deze buik weegt?

Reacties

  1. Hihi ken haar goed dus ik zal niet meegokken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je weet natuurlijk niet hoe groot deze dame is, maar ik zou schatten dat ze ongeveer 120kg weegt. Het bedriegt ook wel omdat al zittend je buik dikker lijkt.
    Moest er iemand mij ook willen helpen aan zo'n ronde buik... Ik sla het niet af ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoe ziet jouw buik er dan uit?

      Verwijderen
    2. Goede dag ik wil u best helpen met een mooie buik krijgen

      Verwijderen
    3. Alles u nog hulp nodig heb help ik graag

      Verwijderen
    4. Ik wil wel helpen

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)