Alpenweide - Buik (113)

Waar een buik groot in kan zijn. Zo'n foto gericht op de volle benen van deze prachtige dame. Ze houdt haar armen omhoog zodat je het volle zicht hebt op haar rondingen.


En dat zijn er nogal wat. Kijk alleen al naar haar borsten. Die zijn verbluffend. De tepels wijzen mooi opzij alsof het de schijnwerpers van de bermverlichting van een auto zijn.

Deze buik rust fraai op de volle dijen van deze dame. Hij valt daarmee als een fraaie alpenweide wat minder hellend naar beneden. Ik kan uren kijken naar zo'n vetrol.

Net als de navel die heel mooi en diep naar voren wijst. De diepte van deze navel is ondoorgrondelijk. Wat een volle buik heeft deze dame. De helling tussen haar borsten door naar beneden is zo fraai glooiend. Dat is genieten. Je krijgt de neiging om deze buik te beroeren.

En dan zwijg ik verder over de fantastische heupen. Of het vetrolletje dat naar haar rug gaat. De diepe plooi vanaf haar onderbuik die opzij naar haar rug loopt. De schaduwen en het lange haar dat vlak langs haar rechterborst valt. Allemaal dingen die het plaatje compleet en nog opwindender maken.

Wat een volle schoonheid zit hier op de stoel. Prachtig!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)