Rode jurk - Buik (110)

Een rode avondjurk draagt deze dame. Haar buik wijst er trots en guitig in vooruit.


Haar boezem past evenmin in de jurk en dreigt over de randen van de stof heen te gutsen. De handen in de zij, maken deze foto extra stoer. En de spiegel doet de rest.

Spiegelbeeld

Want de spiegel laat nog meer zien. Zo krijg je een beeld van haar buik in 2 dimensies. Je ziet de verhouding tussen borsten en buik beter, Ze lijken ongeveer even ver naar voren te wijzen.

Altijd ontzettend spannend als een dikke vrouw een avondjurk aantrekt. Dan valt bij de navel de stof wat slapper waardoor de navel extra goed zichtbaar is. Hier zie je de navel duidelijk iets onder de bovenbuik waar de bolling het verste naar voren komt.

Lovehandle

De lovehandle onder haar arm is het meest indringend. Een waanzinnig plaatje zoals de onderbuik naar beneden zakt. Haar buik hangt mooi over de band van haar slipje. Je ziet het slipje niet, maar je kunt wel raden waar het zit.

Heel spannend, zeker ook omdat de eigenaresse van deze buik zo mooi haar rug holt, waardoor de buik nog verder naar voren bolt. Een stoere houding waar ik mijn ogen niet vanaf kan houden. Een dame om mee uit te vragen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)