300 kilo buik - Buik (111)

Hele dikke vrouwenbuiken zie je niet zo vaak. Zo dik dat ze eigenlijk niet meer kunnen lopen, zijn een zeldzaamheid. Deze dame weegt een eind in de 300 kilo.

Ze zit in een rolstoel, waarin ze nauwelijks past en een enorme buik. Haar benen houdt ze recht vooruit.

Om te zoenen

Haar buik valt ontzettend op en ligt verborgen onder een gigantisch t-shirt. Bovenop het shirt de grote lippen van een zoen afgebeeld. Haar buik bolt heel mooi over alles heen. Een buik die vraagt om een dikke zoen!

Waar de navel zit, laat zich raden. Haar bovenbeen zwelt aan de rechterkant apart omhoog, hierdoor moet de buik zelfs een stukje opzij. Dat compenseert aan de andere kant, wat bolt haar buik daar schitterend.

Reddingsband

Je ziet wel meer dan zomaar een lovehandle zitten. Deze reddingsband kun je niet meer vasthouden met je hand, daar heb je meer voor nodig. Heel groots en vol. Ik kan hier wel van genieten.

De grote rode broek verbergt haar onderbuik. Hij drukt nog mooi tussen de bovenbenen en je ziet hoe vol haar buik ook daar is. Overal is vet en het is overweldigend. Een buik die zo groot is en toch zijn grootse bolle vorm behouden heeft. Maar weinig vrouwen met dit gewicht hebben zo'n mooie buik. Prachtig gewoon.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)