vrijdag 4 mei 2018

Vette close-up - Buik (109)

Het shirt kruipt flink omhoog bij deze vette close-up van een prachtige vrouwenbuik.

Haar buik hangt heerlijk naar voren over de broekband heen. De volle dijen verraden dat deze mooie dame over heel haar lichaam lekker vol is. Een mooie dikke vrouw.

Te kleine broek

De korte broek is ook een beetje te klein, net als het geruite shirtje dat ze draagt. Haar buik kan er zich niet meer onder verschuilen. De stof is niet meer toereikend om haar hele pens te bedekken.

Wat deze foto extra spannend maakt, is dat het shirtje precies over haar navel loopt. Daarmee benadrukt het eigenlijk wel hoe dik deze dame is. Haar buik welft overdadig vooruit. Een spannend plaatje door te te strakke broek.

Adembenemend beeld

Automatisch word je nieuwsgierig naar wat er hogerop te zien is. Deze buik is zo mooi dat hij zeker lekker schudt bij het lopen. Een adembenemend beeld om de eigenaresse op te betrappen.

Als ik zoiets zie in het wild, weet ik nooit wie zich meer moet schamen. De vrouw die niet in de gaten heeft dat haar buik meer ruimte vraagt of de kijker die de blote buik ziet.

3 opmerkingen:

  1. Het is inderdaad een lekker buikje, zeker omdat het broekje te klein is, de knoopsluiting is zelfs niet dicht, hierdoor lijkt haar buikje dikker dan het werkelijk is. lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jammer dat je het zo weing ziet, een mooie ronde buik die er net van onder komt.en als je loopt, het buikje ziet bewegen. Bij festivals zie je het meer. lekker een strak tsjirt met een strakke broek wow. Hoop dat je buik nog ronder wordt, en dat we er nog lang mogen naar kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk buikje...je ziet dit gelukkig wel steeds meer. Bij festivals maar ook op straat, zeker bij dit lekkere weer. Vooral jonge meiden doen weinig moeite om hun vet te verstoppen

    BeantwoordenVerwijderen