vrijdag 6 april 2018

Schoonheid in optima forma - Buik (108)

Zo vaak zie je een buik niet van opzij. Dit biedt een uitgelezen kans om een heel bijzondere buik te ontdekken.


Het is een volle vrouw die je hier ziet. De zwartwit foto geeft veel bloot, maar laat ook heel veel geheimen over. Wat een lijf is dit zeg. Ik kan hier serieus uren naar kijken.

Het mooiste is misschien wel de plooi opzij. Hier gaat de rug over in de buik. Het vlees valt hier onwijs mooi over elkaar heen. De diepe plooi nodigt uit om er met je ogen langs te gaan en stieken een stukje in het volle vlees te gaan.

Onderbuik

De onderbuik hangt naar beneden en loopt schuin af naar binnen. Hierdoor steekt haar buik in het midden het verste vooruit. Ook omdat ze een holle rug heeft, drukt haar buik nog wat verder naar voren. Heel sexy en overtuigend, een betoverend ronde buik krijgt ze zo.

Haar borsten vallen weg achter haar heel volle arm. Haar bovenarm is ontzettend vol. De dikke vetpolster op haar rug verraad dat haar boezem er zeker mag zijn. Al overwint haar dikke buik in mate van vooruit steken.

Optima forma

De plooi naar haar onderbuik, vanaf de billen is waarschijnlijk het dikste. Dat geeft deze foot het evenwicht. Want als deze foto mij iets duidelijk maakt: hoe heerlijk het is om te kijken naar een dikke vrouw. Schoonheid in optima forma!

1 opmerking:

  1. Mooi omschreven!!, en natuurlijk een erg mooi lichaam met name dat je eigenlijk net niks ziet maar toch heel veel.

    BeantwoordenVerwijderen