zaterdag 9 december 2017

Striemen - Buik (103)

Een prachtige buik die ik hier zie. De foto kwam binnen via de e-mail. De eigenaresse van deze imposante buik wilde mijn mening weten over dit wonderschone uitzicht. Nou een mening kan ik snel vormen over zo'n mooie buik.


Het zicht vanaf beneden zegt al heel erg veel. Zo heb je een duidelijk zicht op de hele buik. De navel, ielig dun trekt de aandacht, maar je ziet de bolling van de bovenbuik en de onderbuik ook erg goed. Ze buigt lichtjes voorover waardoor de buik alleen maar imposanter en opvallender wordt.

Geholpen door haar handen duwt ze haar buik een beetje naar beneden waardoor hij alleen maar verder bolt. Haar vingers drukken in haar lovehandles, wat . Wat een adembenemd plaatje is dit.

Dat geldt ook voor de buik zelf. Je ziet hoe de striemen van de groei duidelijk verticaal zich aftekenen, wat alleen maar de bolling sterker maakt.

Om nog te zwijgen over de indrukwekkende beha, waarmee haar borsten bijna als de oren van mini mouse boven dit alles uitsteken. Heerlijk. Genieten is dit plaatje.

Dan te weten dat de eigenaresse van deze prachti
ge buik zichzelf altijd te dik vond. Gelukkig heeft ze nu ze bijna 100 kilo weegt, ontdekt dat er heel veel mannen van dikke vrouwen houden. Waaronder haar eigen vriend. En als ik hem was, zou ik het helemaal niet erg vinden als er wat bij kwam.

Wordt hopelijk snel vervolgd...

Wil je graag jouw mooie buik hier besproken wilt zien? Maak een foto van je buik en stuur de foto op.

15 opmerkingen:

 1. Heel erg bedankt voor de lieve woorden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja lijk me leuk.
  Via welke platform kik of Skype of een andere.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk verhaal. Zijn er nog volle vrouwen die willen chatten?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zijn er hier volle vrouwen die willen chatten
  kik: ollie199015

  BeantwoordenVerwijderen