vrijdag 10 januari 2014

Buik (99) - 2 keer 2 handen op 1 buik

Die zijn twee handen op één buik luidt het spreekwoord. Deze foto zijn het twee keer twee handen op één buik. Twee keer twee dameshanden, verraadt de zwarte nagellak aan de nagels van de vier handen.

En wat ontzettend sexy is dit beeld. Het laat je niet los. De eigenaresse van deze buik houdt zelf haar bovenbuik vast. Echt vasthouden is het ook niet. Ze omklemt het vet van haar bovenbuik. Ze drukt haar vingers zachtjes in het weldadige vet van haar buik.

Vet tussen de vingers

Het vet welft zo zelfs een eindje tussen de vingers. Heel mooi en sexy. Vooral de rechterwijsvinger dringt een aardig stuk het vet binnen. De pinken omklemmen heel mooi de onderkant van deze bovenste buikrol en laten zo zien hoe flink de buik van deze dame is.

Een paar andere handen houden de onderbuik vast. Ze moeten van een vrouw zijn. Zij drukt haar vingers niet zo sterk in het vet, maar houdt de hele vetrol van de onderbuik vast. Misschien zit de eigenaresse van deze volle buik op schoot van de dame die de onderste buikrol vasthoudt.

Onderbuik vastgeklemd

Heerlijk om een buik zo vast te houden. Van onderen. De onderbuik vastgeklemd tussen duim en wijsvinger en dan zachtjes heen en weer schudden. De dame die de gelukkige is om deze buik vast te mogen houden, drukt hem iets omhoog. Zo komt hij los van het slipje en drukt de navel iets omhoog.

Zo krijg je zelfs een beetje zicht op de gevulde dijen van deze mooie dame. Ze komen zo mooi samen vlak onder het slipje. Net als dat je de nodige verwachtingen krijgt van de vrouwenhanden die de onderbuik omhoog houden. Zijn die ook niet enigszins gevuld? Ze lijken zels wel een beetje voller dan de handen van de eigenaresse van de buik zelf.

4 opmerkingen:

 1. Dit is inderdaad een heerlijke buik,en samen met die volle benen een heerlijk plaatje om naar te kijken.En eerlijk gezegd zou ik dat buikje ook wel even vast willen houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En is dit ook iemand van de omgeving? of gewoon iemand van het internet?
  En ja, ik zou er ook wel eens in willen grijpen ;)
  M.v.g. Freaker

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, aan de buik te zien, misschien plumpprincess! Heel mooi!
  (skype: swuuper)

  BeantwoordenVerwijderen