vrijdag 25 oktober 2013

Buik (97) - Snackbarbuikje

De eigenaresse van dit buikje werkt sinds kort in de snackbar. Al snoepend tijdens het werk heeft ze dit naar eigen zeggen 'randje vet' opgedaan. Ook helpt mee dat ze sinds kort op kamers zit. De beginnende studente die in de snackbar bijbeunt. Het is de droom en ultieme fantasie van elke vetliefhebber.

Hier toont zich een prachtig beginnersbuikje met een enorme hoeveelheid potentie uit te groeien tot een volle vrouwenbuik. Zo zittend op het bed, iets voorover gebogen ontstaat er een heus buikje. Hij deelt zich al op in tweeën. Een beginnende buikrol bolt sierlijk boven de onderbuik. En van achteren welft een beginnende lovehandle uitermate sexy over de spijkerbroek.


Onderbuikje

Het onderbuikje valt al mooi op. Hij welft fraai over de broekband en eigent zich al een heel eigen plekje toe. Zo neemt hij de ruimte in die hij verdient. Net als de fraaie boezem, die echt te groot wordt voor dit formaat beha. Hier moet een nieuwe aangeschaft worden. Ze zal dus echt wel een extra dienst moeten draaien in de snackbar. Met alle gevolgen van dien.

Genoeg inspiratie

De inzending voor de buikblog beantwoordt helemaal met de fantasie van veel vetliefhebbers. Lees de mooie weight gain verhalen zoals Vet bijbaantje en Op kamers. Er is hier inspiratie genoeg te vinden voor dit dikkertje in spé. Spannende verhalen waar de nieuwe randjes vet je om de oren vliegen. Ik kan niet wachten dit buikje te zien groeien...

3 opmerkingen: