vrijdag 18 oktober 2013

Buik (96) - Verstoppertje

De volle buik ligt hier op schoot. Het meisje aan wie deze prachtige buik toebehoort, is hier al een keer eerder besproken en vertelde ook haar eigen verhaal. Nu hangt ze een beetje naar achteren waardoor ze alle zicht op deze mooie buik biedt. De onderbuik is wat kleiner dan de bovenbuik en valt een eindje tussen de benen. Zo lijkt hij misschien wat kleiner dan hij is. Hij speelt stiekem verstoppertje.

Ook de navel verstopt zich. Hij ligt verborgen in de diepe plooi tussen de bovenbuik en onderbuik. De bovenbuik bestaat uit een volle buikrol die verder naar achteren bolt. Zo ontstaat langs de zij een fraaie en volle plooi die helemaal tot over de rug valt. Een dikke rol, die als ze opstaat nog duidelijker zichtbaar wordt. De volle vetrollen buitelen over elkaar als ze opstaat.

Rechtop gesplitst

De bovenbuik splitst heel sexy rechtop in de lengte. Precies in het midden zie je hoe deze buik zich daar splitst. Zelfs als ze zit, verschijnt een dunne lijn. Je ziet het niet zo vaak. Dat maakt deze buik extra bijzonder. Buiten het feit dat de bovenbuik er begeerlijk zacht uitziet en uitnodigt tot een flinke kneedbeurt.

Wat nog een mooi extraatje is aan deze buik, zijn de twee smalle vetrolletjes die onder de beha uitkomen. Ze piepen er er heel ondeugend onderuit. Juist op deze foto komen ze heel mooi tot hun recht. Net of ze willen zeggen: 'He, vergeet ons niet. Wij zijn er ook nog.' Ze geven de borsten een beetje extra volume en ondersteunen ze. Net als dat ze de bovenbuik extra accent geven en hij daarmee nog groter lijkt.

5 opmerkingen: