vrijdag 27 september 2013

Buik (94) - Verder naar voren dan borsten

De buik in een zijaanzicht laat soms duidelijk zien hoe ver de ronding naar voren komt. Deze foto laat zien dat de buik meer en meer verliest van de zwaartekracht.

Hij is begonnen om over de broekband heen te gaan hangen. Een vrouwenbuik om lang naar te kijken. Ook omdat de buik zo'n mooi overgaat naar achteren. Boven de heupen en billen beginnen mooie vetkwabben te komen.

Stabiele factor

De broek vormt de stabiele factor op de foto. Hij zakt al een eindje naar beneden om het nieuw gewonnen vet wat meer ruimte te geven. De knoop van de broek is onder de dikke buik dichtgegaan, duidelijk een overhangende buik.

Het mooiste contrast vormt het shirtje dat over de borsten is omhooggetrokken. Daarmee verstevigt het de enorme borsten die vol en rond vooruit wijzen. Het shirt hangt van achteren tussen de mooie vetkwabben die onder het beha-bandje zitten en op de rug.

Trek een lijn

Onbewust trek je een lijn van de voorkant van de buik naar omhoog. Dan ontdek je dat de buik het duidelijk aan het winnen is van de borsten. Hij wijst verder naar voren dan de boezem. Het is de wens van elke vetliefhebber: een buik die verder naar voren komt dan de borsten. Ze is geslaagd...

2 opmerkingen:

  1. Mooi maar ze moet nog veel eten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag een keer een meisje die ook zo'n hangbuik had maar bij ze was iets dikker dan deze. Dat was echt heel geil

    BeantwoordenVerwijderen