vrijdag 3 mei 2013

Buik (91) – Spiegelbuik

Deze dame bekijkt zichzelf in de spiegel. Zo zie je een heuse spiegelbuik. Haar handen drukt ze tegen haar bovenbuik. Daar begint het al mee. Een onwijs 'sexy look' levert dat op. Het vergroot het contrast tussen buik en borsten.

Dan levert het extra gezichtspunt een overdonderende ervaring op. Je ziet de buik twee keer. Elke buik ziet er vanuit een ander gezichtspunt weer totaal anders uit. Op deze foto krijg je dat nog eens extra goed te zien.

Volle buik op matras

En dan ligt deze volle buik heerlijk op het matras met de onderkant. Ze is zeer royaal geslaagd voor de zittest. In de spiegel is de aanraking van de onderkant van haar buik op het matras niet te zien.
De spiegel laat iets heel anders zien. In de spiegel zie je namelijk hoe vol deze buik is. Van opzij ziet hij er nog imposanter uit. De onderbroek kruipt ergens haar bovenbeen in en verdwijnt helemaal in de buik.

Volle buikrol

Het gezichtspunt zorgt ervoor dat je ziet hoe de volle buikrol zich vanuit de voorbuik naar achteren welft. Zo gaat hij over in het imposante achterste waar in de spiegel veel van te zien is. Al verbergt de onderbroek ook wel iets.

En dan is daar de buik. Hij ligt groots en rond tussen haar benen. Ze neemt bijna een spagaat aan. De navel wijst begeerlijk vooruit. Het laatste stukje onderbuik verstopt zich in het zachte dekbed. En zo laat deze foto heel veel zien, maar er is ook genoeg niet te zien. Zo blijft er genoeg over voor de verbeelding.

8 opmerkingen:

 1. Ik vind het wel jammer dat er nooit grotere vrouwen zijn of mannen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In het overzicht met alle buikblogs staan ook buiken van grotere vrouwen: http://mooidik.blogspot.nl/p/alle-buikblogs.html

   Deze buikblog behandelt alleen vrouwenbuiken.

   Verwijderen
 2. Als je hele dikke vrouwen wilt zien moet je naar bigcuties.com gaan daar vind je echt super dikke vrouwen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En supersizedbombshells.com daar staan ook wel een paar hele dikke.

   Verwijderen
 3. Ja klopt, vooral dankii en aria zijn super dik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij bigcuties model summer mag er ook wel zijn.
  Vind dat wel een superwijf,zo`n buik ben ik hier nog nooit tegengekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind bigcutie ash echt super knap. Haar buik is ook echt enorm :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook ik vind vrouwen die zeer dik zijn heel mooi. Die hangbuik tussen de knieën, super!!

  BeantwoordenVerwijderen