vrijdag 10 mei 2013

Bewust dik worden? Bereid je goed voor

Met een goede voorbereiding zul je snel resultaat zien.
Je wilt bewust dik worden. In je hart, want je twijfelt nog. Je bent bang voor je omgeving of laat je weerhouden door andere negatieve gevolgen. Denk goed na voordat je begint met bewust aankomen. Je kunt al veel voorbereidingen doen.

Natuurlijk kan het nooit kwaad eens na te denken over wat je zult tegenkomen bij het dikker worden. En wie weet, is dat voor jouw de doorslaggevende reden om snel dik te worden.

Wat kun je voor een voorbereidingen treffen? Denk aan de volgende dingen:

Fantaseer

 • Fantaseer hoe het zou voelen als je dikker bent.
 • Koop kleren die 2 maten te groot zijn, trek ze aan en bedenk hoe het is als je lijf binnenkort strak tegen het stof drukt.

Maak foto's

 • Trek al je favoriete kleren aan en fotografeer je in alle mogelijke houdingen. Dat komt later ontzettend goed van pas als je een reportage maakt hoe dik je wel niet geworden bent. Dan moet je ook goede voorbeelden hebben hoe dun je vroeger wel niet was.
 • Vergeet ook niet een mooie naaktreportage te maken, het is zeg maar de 0-meting.

Praat erover met vrienden

 • Bang voor de reacties van vrienden? Praat er eens over met ze. Hiermee maak je het bespreekbaar. Beter vooraf dan achteraf de hele lading over je heenkrijgen. Je maakt het acceptabel voor ze door er vooraf al over te beginnnen. Misschien helpt je hun reactie eerder over jouw laatste twijfels heen.

Bespaar energie

 • Moet je veel trappen lopen op een dag of ben je op een andere manier fysiek veel bezig? Probeer een andere baan te zoeken. Zo minimaliseer je je energieverlies. Hoe minder kwijt aan bewegen, hoe meer caloriĆ«n overblijven voor het vormen van vetcellen. Goeie banen die lekker dikmaken: kantoorwerk, receptiewerk en nachtwerk. Het laatste vanwege het veranderende eetpatroon.
 • Zoek een sport waarbij je toekomstige gewicht geen obstakel vormt. Kies als alternatief een sport waarbij je niet te intensief hoeft te bewegen, maar wel goed in beweging bent: denk aan zwemmen, fietsen of rustig wandelen.

Bekijk al wat lekker is

 • Zoek alle restaurants, bakkers, banketbakkers, snoepwinkels en all-you-can-eat restaurants uit die lekker en goedkoop zijn. Zo kun je een lijstje maken van plekjes die straks de moeite waard zijn als je actief werkt aan het dikworden.
 • Verzamel de menukaarten van afhaalrestaurants en bezorgservices. Zo heb je alvast wat telefoonnummers en bestelsites voor als het zover is.

Geld sparen

 • Koop alvast tegoedbonnen bij restaurants en bakkers. Beloof jezelf om ze pas te gebruiken als je de beslissing genomen hebt.
 • Spaar alvast voor straks. Hoe meer geld je hebt, hoe makkelijker en lekkerder het wordt om dik te worden

Neem dan de beslissing

Besef dat als je straks een smulpaap wordt, je hele dagen mag doorbrengen met het lekkerste dat er is: eten. Je hoeft niet meer op te letten en kunt je helemaal laten gaan.

Gelofte van gulzigheid

Dik worden is een teken van succes. Je bent geslaagd als er voor je uit een dikke, ronde buik schommelt. Speciaal daarvoor is de Gelofte van gulzigheid geschreven. Lees hem zo vaak als nodig is en herhaal dit als je het even zwaar hebt.

Lees de Gelofte van gulzigheid »

27 opmerkingen:

 1. Een lekkere dikke buik. Heerlijk om te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heerlijk om zo dik te zijn! ik raad echt iedereen aan om ook zo dik t3e worden! het is echt fantastisch! zelf ben ik nu ongeveer net zo dik als die vrouw op de foto en ik wil nog zoo veel dikker worden! je moe tje vooral niet tegen laten houden door andere mensen, gewoon eten en alle reacties over je heen laten komen. je zult zien dat als je zo dik bent dat het echt geweldig is en dat je nooit meer dun wil zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. klink heel goed dat je nog zoveel dikker worden wil en rond de 248 kg wegen wilt ik wil je wel beter leren kennen

   voeg me maar toe als je wil

   danny_v8power@live.nl

   gr danny

   Verwijderen
 3. Hoe dik wil je worden dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lisaverhoeven1993@hotmail.com msn
  lisaverhoeven1993 skype

  voeg me maar toe mochten jullie willen chatten ben zelf een dikke meid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waar vind ik deze belofte van gulzigheid?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lisa hoeveel weeg je dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lisa ik heb je toegevoegd

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik ben 15 jaar en wil heel graag dik worden, het probleem is dat het niet mag van mijn moeder. en ik weet dat ik me er niks van aan moet trekken maar ze wil mij niet meer eten geven. ikw eet niet wat ik moet doen wie wil mij helpen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je msn of skype? Ik ben 16 en t lijkt me wel leuk met je in contact te komen

   Verwijderen
 9. Voeg maar toe saradevroom@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Woa! Tof! Er zijn echt te weinig Nederlandse BBW's, en al helemaal die graag dik willen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ben heel vaak online savonds zowiezo wel:) lisaverhoeven93 / lisaverhoeven1993@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dus 20 jaar en al over de 200 kg. Dat is wel heftig. Maar ik hoop dat je er geen lichamelijke klachten van krikgt. Ik vind zeer dikke vrouwen het mooist.

   Verwijderen
 12. Ik ben 12 jaar oud weeg 40 kg ben 1.60 lang iemand tips

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het probleem is dat je nu helaas in de groei zit. Mijn beste tip is voedsel eten met veel koolhydraten, alleen moet je dit niet doen als je een groei spurt krijgt, dan is het jammer genoeg weggegooid geld. Je kan het proberen, maar dan moet je ook echt veel eten. :-D Mail me anders als je wilt, biggerthebest@mail.com. Ik ben vijftien btw

   Verwijderen
  2. Ik ben 16 heb je msn of skype? Kunnen we chatten;)

   Verwijderen
 13. hoe word je dik goed dik ?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik wil het weten hoe plies

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Veel vet eten en niet te veel bewegen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Voor advies kun je ook terecht op het forum van mooidik. Lees meer over het forum: http://mooidik.blogspot.nl/2013/06/mooidik-ontmoetingsplek.html

  BeantwoordenVerwijderen