vrijdag 26 april 2013

Buik (90) - Monsterlijke begeerte

Dat ze haar (witte) sokken nog aanheeft, vergeef je haar onmiddellijk. Een monsterlijke foto die alle begeerte in je losweekt. Haar buik is bijna helemaal verdwenen in het dekbed waarop ze rust. Maar zo op haar knieƫn en steunend op haar handen, laat ze zich van een prachtige kant zien.

Zeker, ze speelt een beetje vals door zo op het bed plaats te nemen. Het matras en zachte dekbed deinen voldoende mee om haar een stukje te laten zakken. Op de vloer was eerlijker geweest voor een heuse vloertest. Maar dit laat genoeg zien om de begeerte los te maken.

Overweldigende kont

Het begint bij de overweldigende kont waar je vol zicht op hebt. De groen-blauwe onderbroek verhult de vormen niet. Ze lijken er alleen maar overweldigender door. Zeker ook omdat de band van de onderbroek zo mooi verstopt zit tussen buik en bovenbenen.

De dikke bovenbenen drukken mooi tegen de volle buik aan. De kijker heeft het volle zicht op de cellulitus. Ook al verbergt het half afgestroopte rokje of broek iets, er is genoeg te zien van deze mooie bovenbenen. Alleen de zijkant van de buik is te zien. Maar dat is meer dan genoeg zicht.

Buik hangt prachtig

Deze buik hangt namelijk prachtig. Dat is natuurlijk ook het overweldigende van een foto vanuit dit perspectief. Je kunt zien hoe ver de buik naar beneden hangt. Alle vormen veranderen door de andere werking van de zwaartekracht.

Maar iedere vetliefhebber weet heus wel waarom hij zo opgewonden raakt van dit plaatje. Hij droomt namelijk dat hij onder deze heerlijke vetmassa ligt. Hij voelt hoe deze buik op hem drukt en geniet al van de volle rondingen die hij voor zijn oog ziet deinen.

9 opmerkingen:

 1. Ze is egt mooi ik krijg er nu al zin in had ik maar zoeen mooie meid aan me zijde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze is echt een mooie knappe dikke meid.
  had ik maar net als anoniem zegd. Zo een dame aan me zijde. Als vriendin

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik ben te vergelijken met die foto ;)

   Verwijderen
  2. Oke Kim.
   Als je het leuk lijkt kunnen we met elkaar chatten via MSN/Skype.
   En mag ik ook vragen hoe zwaar je weegt en hoe oud je bent.
   Groetjes
   Robin

   Verwijderen
 3. Welkom hier Kim. Als je het leuk lijkt, kun je een foto maken van je buik en insturen. Dan schrijf ik er een mooie buikblog over. Stuur je mail naar mooidik@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lisaverhoeven1993@hotmail.com / lisaverhoeven1993 voeg me maar toe mensen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Elke meid die meer dan 130 kg weegt trakteer ik op al you can eat en veel meer maar dan moet ze wel met me willen chatten en skypen tob_symon@live.nl msn en skype stsymon1992

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voeg toe : Rachellevandun@gmail.com
  En maak mee hoe ik naar de 100 kilo ga!
  ( sexy dikke dames zeker welkom, ik eet van twee wallen!) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welkom, stuur gerust je ervaringen naar mooidik (mooidik@gmail.com) we zijn benieuwd naar je.
   Groetjes,
   Henk

   Verwijderen